Vil ha Arctic Race-etappe

Slike scener vil gjerne Trond Are Rasmussen ha også på Helgeland. (Foto: Trond Are Rasmussen)

Slike scener vil gjerne Trond Are Rasmussen ha også på Helgeland. (Foto: Trond Are Rasmussen)

Av
Artikkelen er over 5 år gammel

Etter å ha opplevd Arctic Race of Norway er Trond Are Rasmussen fra Helgeland Event enda mer sikker på at en etappe må legges til Helgeland.

DEL

– Det er et must at vi får en etappe til Helgeland. At rittet blir større i årene som kommer er det ingen tvil om, og da må Mosjøen på kartet, sier Trond Are Rasmussen, som fikk med seg de tre siste etappene av årets Arctic Race of Norway.

– Jeg sitter med gåsehud etter opplevelsen. Teamlederen i Joker Merida sa at de aldri hadde vært med på et sykkelritt med så fantastisk natur og at de sjeldent hadde opplevd et sånt folkeliv, så de var helt i ekstase, forteller Rasmussen.

Finansieringen til Arctic Race er på plass også for de to kommende årene, og Rasmussen vil gjerne ha en eller flere etapper på Helgeland i løpet av disse årene.

– Jeg har stor tro på at det kan la seg gjøre, med den fantastiske naturen på helgelandskysten. I 2015 kan det bli aktuelt med en etappe her, kan jeg tenke meg til. Neste års etapper blir klare allerede til høsten, og det ble snakket i korridorene om at mange av de etappene legges til Troms siden det var flest i Nordland i år. Fylkeskommunene går inn med mye penger, og da må de få sine etapper, sier Trond Are Rasmussen.

Artikkeltags