Stjernespiller klar for Vegakam

FORSTERKER: Vegakameratene forsterker laget med den finske landslagskapteinen Panu Autio (bildet). (Foto: Golden Futsal)

FORSTERKER: Vegakameratene forsterker laget med den finske landslagskapteinen Panu Autio (bildet). (Foto: Golden Futsal)

Av
Artikkelen er over 4 år gammel

Skal styrke laget til UEFA Futsal Cup.

DEL

Vegakameratene melder på sin hjemmeside at den finske landslagskapteinen Panu Autio er klar for klubben på en midlertidig avtale. Finnen, som for tiden spiller for Golden Futsal i Espoo, vil dermed bli en del av troppen som drar til Ungarn for å spille Main round av UEFA Futsal Cup i starten av oktober.

Erfaring

Autio har en særdeles lang og innholdsrik karriere bak seg,og har i tillegg til flere perioder i Golden Futsal også spilt futsal i Spania og Russland. På det finske landslaget er Autio kaptein og tidenes mestscorende, med 52 mål og 37 målgivende på sine 69 kamper. For sine prestasjoner på klubb- og landslagsnivå har han blitt kåret til årets spiller av sportspressen i hele perioden 2010-2013.

Vegakameratene har møtt Panu Autio ved én anledning, i den avgjørende sistekampen av årets Nordic Champions Cup. Der scoret Panu Autio to av Golden Futsals tre mål, og imponerte både motstanderens trener og spillere. Siden Golden Futsal ikke er kvalifisert til årets UEFA Futsal Cup, har Vegakameratene blitt enige om at Autio skal være med klubben på treningssamlingen i Trondheim i forkant av turneringen i tillegg til å spille kampene i Ungarn.

- Panu er en dyktig spiller, som både vil forsterke oss spillemessig og heve standarden for hver enkelt spiller. Å ha med seg en garvet proff kan bli en meget nyttig erfaring i det videre arbeidet, sier trener Kai Bardal.

Artikkeltags