Landslagstreneren for herrelandslaget i håndball kommer rett fra samling i Egypt til trening og foredrag i Stamneshallen.

Det er Anne Line Flatøy Bergersen som har fått i stand dette gjennom adventsaksjonen «Tenn et lys» i Helgelendingen.

– Det er så mange håndballtrenere i SIL som gjør en strålende jobb, og de fortjener litt faglig påfyll. Hvis det gir ekstra inspirasjon og motivasjon til å fortsette er jeg veldig fornøyd, sier Anne Line som selv har vært aktiv håndballspiller.

Gjennom sitt firma Møbelringen har Anne Line fått avtale med en travel landslagstrener, og det blir en skikkelig håndballkveld i Stamneshallen.

– Møbelringen er en viktig samarbeidspartner til Norges Håndballforbund, og jeg har vært med på mange samlinger og lært mye. Nå kan jeg være med og gi litt til SIL, sier hun.

Christian Berge skal ha treningsøkter for flere lag i klubben, og foredrag for alle trenere i SIL håndball ungdom/senior.

– Dette er noe vi bare kan drømme om at Berge ønsker å ta turen til Sandnessjøen, men Anne Line i Møbelringen ha fått det til og jeg tror de som får delta på dette vil få en minnerik kveld, sier Liv Mentzoni som er nestleder i SIL Håndball Ungdom.