Nei til landskamp

Av
Artikkelen er over 15 år gammel

Silje Vesterbekkmo har takket nei til neste kamp med U21-landslaget. – Jeg er litt lei, og jeg syns kanskje jeg ikke har fått de sjansene jeg burde fått, sier hun.

DEL

Silje har meldt forfall til privatlandskampen mot Sverige til helga, og sier rett ut at det er kjedelig å bare bli tatt ut til aldersbestemte landslag. Silje har væt innom alle aldersbestemte landslag, men har ikke fått sjansen på A-landslaget.

– Det blir nok ikke så veldig positivt mottatt blant de som bestemmer, men når jeg føler at landslagsspill på U21 ikke gir meg noe så sier jeg fra, sier hun.

Ikke til EM

Hun innrømmer at uttaket av troppen til EM i England gjorde tingene verre. Det var tre keepere i troppen, og det var ikke plass til Silje.

– Hadde håpet at jeg skulle få bli med til slutt, men hadde også mine mistanker om at jeg ikke var foretrukket. Det er nok trenere på landslaget som slett ikke fortrekker meg som keeper, sier Silje.

Fjorårssesongen var en eneste lang triumfferd for Silje og klubben hennes Røa. De ble dobbeltvinnere etter å gjennomført en sesong med svært få baklengsmål. Silje fikk mye av æren for at laget var så godt forsvarsmessig, men landslagsspill ble det ikke i EM-sesongen.

Motbakke i år

Denne sesongen har Røa slitt i motbakke. Sentrale spillere har vært langtidsskadd, og klubben har ikke forsterket stallen slik mange andre toppserieklubber har gjort.

– Kombinasjonen av at alle vil slå oss, og at vi ikke har så sterkt lag i år, har betydd at vi sliter nede på tabellen. Nå er det cupen som kan redde sesongen, og vi skal gi alt i kveld mot Trondheims-Ørn, sier Silje.

De møtte Trondheims-Ørn i serien nylig og tapte 0-1.

– Det var en jevn kamp som vi tapte knepent. Nå har vi hjemmebane og forhåpentligvis kan vi dra nytte av det, sier hun.

De andre kampene i kvartfinalen: Fløya-Asker, Team Strømmen-Klepp og Fortuna-Kolbotn.

Artikkeltags