Gå til sidens hovedinnhold

Namsos for sterke i cupen

Artikkelen er over 11 år gammel

Brønnøysund hadde nok med å forsvare seg i kampen mot Namsos i kvalifiseringsrunden til Norgescupen i fotball.

Et tamt Brønnøysund måtte se seg kraftig slått av hjemmelaget Namsos i årets første viktige kamp.

Namsos styrte spillet gjennom hele kampen, og nordlendingene hadde nok med å forsvare seg til tider. Selv om Namsos slet med å sette sjansene sine, måtte keeper Tommy Horn likevel plukke to baller ut av nettet like før pause.

I andre omgang forverret situasjonen seg da Torgeir Sletvold fikk utvisning for Brønnøysund, og bortelaget hadde lite å stille opp med på slutten av kampen.

De siste ti minuttene ble en parademarsj i scoringer for NIL, som scoret hele tre mål i sluttminuttene. Dermed ble det en tidlig cupexit for Brønnøysund.

Trener Terje Knutsen, var langt ifra fornøyd med sitt eget lag etter kampen.

– I dag taper vi fortjent mot et mye bedre lag. Vi har bare trent en uke ute på kunstgress som kanskje ikke var den optimale oppladningen før denne kampen, sier han.

Knutsen mener det er mye som må rettes på før seriestart.

– Slik vi spiller i dag, er vi langt ifra i rute til seriestart. Vi får også et merkelig rødt kort i dag som aldri burde vært rødt, men vi kan ikke skylde på dommeren etter en slik kamp, sier han.

Treneren er fortsatt optimist for sesongen.

– Vi mangler noen spillere i dag, og som sagt så har vi akkurat startet å trene ute, så vi skal komme sterkere tilbake, avslutter Knutsen.