MOCK ser dagens lys

Artikkelen er over 16 år gammel

Mandag blir sykkelklubben Mosjøen og Omegn CK dannet. Etter mange å r uten klubb i Mosjøen er sykling på vei opp igen.

DEL

Initiativet kommer fra Tom Eriksen, og han vil presentere mange planer på stiftelsesmøtet mandag kveld. Navnet på klubben er så godt som spikret.

– Jeg har noe idéer, men det viktigste nå er at vi får en klubb i byen, sier han.

Hjelp til oppstart

– Noe av det viktigste med klubben er at flere skal få sjansen til å starte med sykling, og at de som vil drive litt hardere skal få muligheter. Jeg tenker både på trening og på innkjøp av utstyr, pluss at klubben må støtte de som vil delta i konkurranser, sier han.

De to siste årene har Tom Eriksen (38) satset på offroad, nesten ti år etter at han ga seg som aktiv syklist på landevei.

– Vi vil ha både landeveistrening og terrengtrening, og vi ønsker folk som satser på begge deler velkommen i klubben, sier han.

Økonomisk fundament

Initiativtakeren mener at det økonomiske fundamentet er på plass allerede før klubben er stiftet.

– Vi har hovedsponsorer på plass, og jeg tror også vi har medlemmer som gjennom sin kontingent vil bidra til at det blir lett å starte opp, sier han.

Ellers er han mest opptatt av å få i gang et sportslig tilbud i Mosjøen.

– Vi har kjørt fellestreninger i hele sommer som en vennegjeng, og det er et godt grunnlag å bygge videre på. Mange er interessert i mer trening, og mange vil konkurrere litt. Jeg oppfordrer alle som er interessertr til å komme på møtet, sier Tom Eriksen.

Artikkeltags