MOC med hundre

Artikkelen er over 16 år gammel

Så har Mosjøen og Omegn Cykleklubb klart det ingen hadde trodd. De har fått 100 medlemmer på et par måneder.

DEL

Morten Rønnes ble dynget ned med velkomstgaver da han som medlem nummer 100 ble overrasket på kontoret i går.

– Jeg meldte meg inn for å komme i gang med trening, og jeg tror jeg får drahjelp i klubben, sier han.

– Ikke konkurranse

Han er ikke ukjent med konkurranseidrett som leder, men sier at hans personlige ambisjoner bare strekker seg til trim.

– Jeg syklet fra hjemmefra på Åremma til jobben i byen hver dag for noen år siden. Det var hardt til å begynne med, men etterhvert gikk det greit opp Kulstaddalen. Så jeg vet litt om sykling som trening, sier han.

– Det er totalt uaktuelt med konkurranse for meg, selv om jeg har fått ei konkurransedrakt i premie, sier han. Tom Eriksen ga han både drakt og sykkelshorts fra klubben, og fra sponsorene fikk han sykkelsko, bag og gratis innetrening.

– En typisk trimmer

Tom Eriksen er sporstlig ansvarlig i sykkelklubben, og han syns det var fint at en typisk trimmer ble medlem nummer 100.

– Det er denne gruppen vi vil nå fram til, den typiske trimmeren. Jeg kan fortelle mye om naturopplevelsen det er å sykle i terrenget, og fint terreng har vi mye av i områdene rundt Mosjøen, sier han.

– Jeg tror Morten kommer til å bli hekta når han får bli med på noen treninger. At han ikke satser på konkurranser er helt greit for oss, sier Eriksen.

Etter at medlem nummer 100 ble registrert like før helga har det kommet enda flere. Det ser ikke ut som nord-norges nyeste og største sykkelklubb skal stoppe på dette rekordhøye medlemstallet.

Artikkeltags