MOC med flying start

Artikkelen er over 16 år gammel

Mosjøen og Omegn Cycleklubb fikk 40 medlemmer på stiftelsesmø tet, og flere vil slutte seg til. – Jeg er kjempefornøyd, sier initiativtaker Tom Eriksen.

DEL

Mandag kveld møttes sykkelinteresserte og banket gjennom både navnet på klubben og det foreslåtte styret. Tom Eriksen kom med sine idéer til aktiviteter, og de ble godt mottatt.

– Vi skal ha et møte ganske raskt der vi ser på budsjett og aktiviteter mer i detalj, sier Eriksen, som selv ble sporstlig leder og trener i klubben. På trenersida har han fått med seg flere, og leder i klubben ble Per Inge Hestetraet.

Styret består av følgende personer: Per Inge Hestetraet (leder), Jan Gunnar Eidstø (n. leder), Inger Lise Strøm (kass), Tom Eriksen (sp. leder), Nils Sørum (vara), Per Fagerli (vara) og Trond Are Rasmussen (vara).

Hovedaktiviteten blir fellestreninger både på landevei og i terreng i tillegg til spinning.

Neste år planlegger klubben flere aktiviteter, blant annet et arrangement i Mosåsen der også barna skal prioriteres i tillegg til at det kjøres løp.

– Vi vet at sykkel er populært, og vi skal ta hensyn til rekruttering fra første år. Det er mest godt voksne medlemmer nå, men på sikt kan vi bli en klubb med stor alderssammensetning, sier Eriksen.

Det ble også klart at klubben skal satse på Vefsnhardhausen og dermed mer allsidig trening. Et samarbeid med MIL ski er opprettet.

Økonomisk ser det også ut som klubben har fått en god start. 70.000 kroner i sponsorstøtte skal rulle inn i klubbkassa det første året.

Det var svært gledelig det som skjedde på møtet, og nå ser jeg ikke bort fra at vi kan bli over 60 medlemmer allerede fra starten. Det er over mine forventninger, sier Tom Eriksen.

Artikkeltags