Halvveis og ved godt mot

HALVVEIS: Jens Berget (t.h.) og broren Lars i MTB Styrkeprøven etter 3. etappe inn til Koppang. (Foto: Svein Halvor Moe)

HALVVEIS: Jens Berget (t.h.) og broren Lars i MTB Styrkeprøven etter 3. etappe inn til Koppang. (Foto: Svein Halvor Moe)

Av
Artikkelen er over 11 år gammel

– Det har egentlig gått bedre enn forventet. Den største utfordringen er å få i seg nok mat og drikke. Jeg prøver å spise meg skikkelig mett mellom etappene, sier Jens Berget.

DEL

41-åringen fra Mosjøen og hans fire år yngre bror Lars, hadde i går ettermiddag gjort unna tre av seks dagsetapper i MTB Styrkeprøven.

De var halvveis og i nesten like fin form som på starten. Jens Berget var full av lovord om arrangementet og opplevelsen.

– Selv om det har vært perioder der vi har lurt på hva vi egentlig har begitt seg ut på, har den førsteklasses servicen og den flotte løypa gjort at det allerede frister til gjentakelse, sier han.

I går syklet de gjennom Rendalen og ned til Koppang.

– De som er lette og god teknisk har helt klart en fordel i dette terrenget. Både jeg og Lars er 1,96 meter og har ingen fordel av det. Vår primære målsetning er å fullføre på anstendig måte. Det bør gå greit, sier Berget som har oppdaget en sprekk i ramma på sykkelen og er spent på om den holder helt inn.

I dag er det stopp på Lillehammer. I morgen kan forhåpentligvis to blad Berget, sette fra seg syklene på Brandbu. Den siste strekningen inn til Oslo blir alt annet enn en transportetappe. Det skal sykles i nesten 15 mil i krevende terreng før de er fremme. Oslo er det endelige målet i terrengstyrkeprøven.

Artikkeltags