God start for Kristoffer og Glimt

GJØR DET BRA: Kristoffer Løkås (i midten) og Bodø/Glimt har fått en god start i Jet-turneringen. Her ser vi han sammen med tvillingene Bjørn-Otto 
Willassen og Hans Vilhelm Willassen. 
(Foto: Svein Halvor Moe)

GJØR DET BRA: Kristoffer Løkås (i midten) og Bodø/Glimt har fått en god start i Jet-turneringen. Her ser vi han sammen med tvillingene Bjørn-Otto Willassen og Hans Vilhelm Willassen. (Foto: Svein Halvor Moe)

Av
Artikkelen er over 9 år gammel

Kristoffer Løkås og Bodø/Glimt har fått en god start i Jet-turneringen. To seirer av like mange mulige har det blitt så langt i den internasjonale juniorturneringen. Nå håper Brønnøysund-gutten på at de klarer å kvalifisere seg for A-sluttspillet.

DEL

– Det ser lyst ut med tanke på sluttspill nå. Men vi tar ikke noe for gitt. Nåløyet for å komme videre er trangt ettersom det bare er puljevinnerne som er sikret videre avansement, sa Løkås til Helgeland Arbeiderblad i går kveld.

Tolvte time

Noen minutter i forveien hadde han vært med og slått Kongsvinger 4-1. Mandag kveld ble det 3-1-seier over svenske Hammarby. Det betyr at sørhelgelendingen og gultrøyene vil ha en gylden mulighet til å få være med i det gjeveste sluttspillet.

Kristoffer og Glimt møter Viking som også har gjort det bra så langt i turneringen.

Det er 16 Tippeligaklubber, seks utenlandske lag og Fredrikstad og Bodø/Glimt, som deltar i den ukelange turneringen. Glimt kom med i tolvte time da et utenlandsk lag trakk seg.

Solid

Det ser ikke ut som det har hatt noen innvirkning på forberedelsene. Bodøværingene var aldri i tvil om at de skulle benytte seg av denne muligheten til å få god matching. Kristoffer og lagkameratene vil få minst fire kamper. 18-åringen leverte solid backspill da det ble 3-1-seier over Hammarby i åpningskampen.

Den tidligere Brønnøysund-spilleren var også god i gårsdagens oppgjør mot Kongsvinger. Kampen var langt jevnere enn det resultatet tyder på. Glåmdølene var godt med på notene i to tredjedeler i kampen. Rett etter sidebytte tok Glimt ledelsen. KIL utlignet før bodøværingene scoret tre ganger og avgjorde kampen til sin fordel. Det virket som de hadde mest krefter da det røynet på det våte underlaget.

Artikkeltags