Ga bort sykler til 100 000 kroner

SPONSER: Bjørn Helge Bredesen ved Bredesen sykkelservice sponser Anette Sagen, Guro Strøm Solli og Camilla Gullhav Hatlen med det ypperste han har av sykler.

SPONSER: Bjørn Helge Bredesen ved Bredesen sykkelservice sponser Anette Sagen, Guro Strøm Solli og Camilla Gullhav Hatlen med det ypperste han har av sykler.

Av
Artikkelen er over 10 år gammel

Bjørn Helge Bredesen får hjelp fra Annette Sagen, Guro Strøm Solli og Camilla Gullhav Hatlen til å promotere syklene sine.

DEL

Dette er andre gang jentene får utlevert hver sin sykkel fra forhandleren.

– Det startet med at jeg tok kontakt med Camilla i fjor, da jeg fikk høre at hun hadde tenkt å satse litt på sykkel. Etter hvert fikk jeg også med Guro og Anette, sier Bjørn Helge Bredesen.

Det endte med at jentene fikk hver sin sykkel. Tirsdag var de igjen hos Bredesen Sykkelservice for å bytte inn den gamle og hente ut nye.

– Det er nesten så det er litt synd å bytte ut den gamle sykkelen. Jeg begynte å bli litt glad i den, sier Anette.

– Da kommer du til å bli enda mer glad i denne, forsikrer Bjørn Helge.

Bra kvalitet

Det er ingenting å utsette på kvaliteten. Racingsyklene til Camilla og Guro er av det italienske merket Bianchi, og har blitt brukt av mange Tour de France ryttere opp gjennom historien.

Anette har en GT terrengsykkel. Prisen ligger fra tretti tusen til femtifem tusen kroner. Bredesen ønsker ikke noe igjen for sponsingen.

– Jeg synes det e rett godt tiltak å legge til rette for jenter i sykkelsporten.

Dessuten er de jo alle kjente idrettspersonligheter, og det skader jo ikke at folk ser dem på syklene mine.

Så jeg gjør det ikke bare for å være snill, smiler han.

Trening

Av de tre jentene er det bare Camilla som satser aktivt på sykkel.

– Jeg har blant annet deltatt i "Marka rundt" og noen andre løp. Neste år skal jeg prøve å komme meg til NM. Skiløperen Guro og hopperen Sagen driver mest med sykkel på hobbynivå. Sagen foretrekker terrengsykkel.

– Du får en mer eksplosiv treningseffekt av terrengsykling i forhold til racing. Også er jeg heller ikke så glad i kondistrening, innrømmer hun.

Etter å ha fått en innføring i de tekniske finessene av Bredesen, og alt av pedaler og utstyr er på plass, er jentene klare for å teste ut de nye syklene.

De er alle enige i at det kommer til å bli en lengre sykkeltur i løpet av dagen.

Artikkeltags