Fullførte med glans

KOM I MÅL: Før start i Trondheim. Fra venstre Frode Valla, Tove K. Bolstad, Bård Svendsen, Ingrid Kristine Svendsen, Eirik Båtstrand, Tom Herringbotn og Frode Lyeng.

KOM I MÅL: Før start i Trondheim. Fra venstre Frode Valla, Tove K. Bolstad, Bård Svendsen, Ingrid Kristine Svendsen, Eirik Båtstrand, Tom Herringbotn og Frode Lyeng.

Av
Artikkelen er over 10 år gammel

På startstreken i Trondheim var det flere helgelendinger som fullførte med glans.

DEL

Ingrid Svendsen, Frode Valla, Tore Herringbotn, Tone K. Bolstad, Eirik Svendsen, Frode Lyeng, Bård Svendsen og Rune Lundestad fra Mosjøen hadde tatt turen til Trondheim for å prøve seg i det tøffe rittet.

Bortsett fra Bård Svendsen var det ingen som hadde gitt seg ut på Styrkeprøven før. Til tross for at nervene var på høyspinn, var det en munter gjeng som gjorde seg klare til 540 kilometer på sykkelsetet.

– Den største utfordringen blir rett og slett lengden siden de fleste av oss er ganske ny på sykkel. Vi skal prøve å holde sammen og ta det rolig. Målet er rett og slett å komme seg i mål, forklarte Frode Lyeng før start.

– Kald øl på Aker brygge er målet, spøkte Ingrid Svendsen før de trillet ut av startområdet.

Til tross for grått vær og regnbyger møtte gjengen fra Mosjøen på få problemer underveis.

– Det gikk kjempebra med alle sammen. Vi hadde ingen uhell og alle fullførte med glans, sier en fornøyd Tore Herringbotn etter rittet.

Herringbotn selv tråkket på fra Oppdal og kom i mål på tiden 18:59:55.

Resten av gruppa kom mer eller mindre samlet tre timer etterpå.

– Jeg følte meg veldig pigg og bestemte meg for å tråkke på litt ekstra. Det var ikke helt planlagt å sykle alene, men vi var forberedt på at vi kunne komme fra hverandre. Heldigvis var det i en positiv sammenheng.

Til tross for sår bak og stive muskler, er de alle enige i at det var verdt slitet.

– Vi ser ut som en gjeng åttiåringer i dag, men vi er veldig fornøyde med det vi har gjort. Alle fullførte og vi hadde ingen uhell, så vi har vært kjempeheldige, avslutter Herringbotn.

Artikkeltags