Fremdeles i RBK

Av
Artikkelen er over 15 år gammel

Per Joar Hansen sluttet som trener i Rosenborg 7. august da laget hadde tapt mot Lillestrøm, men han er fremdeles på lønningslista i klubben. – Jeg er ansatt til 1. januar, sier han.

DEL

I høst har han feriert og fylt 40 år (feiret dagen på sydenferie), men han jobber stadig for RBK. Han har også fått mange henvendelser fra andre klubber, og er til stadighet linket til nye klubber som trenger trener.

Han har blitt nevnt som trener i lokale klubber, som for eksemepel Levanger FK, men også større klubber som for eksempel Bodø/Glimt og Aalesund

Kommenterer ikke

– Jeg har gjort det til en vane å ikke kommentere hvilke henvendelser jeg har fått. Det er ingen hensikt i å si verken ja eller nei når journalister eller andre spør, sier han.

En av arbeidsoppgavene i RBK er å dra ut for å se på og kartlegge potensielle spillerforsterkninger. Å analysere kommende motstandere har også vært et ansvarsområde for «Perry».

– Per Joar er ansatt hos oss ut året, og han må jo gjøre noe for den lønna han får, sier sportsdirektør Rune Bratseth spøkefullt.

– Vi er enige om et opplegg som gjelder fram til årsskiftet, så får vi se hva som skjer videre, sier Bratseth.

Hva som helst

Hva Per Joar kommer til å drive med etter jul er uvisst. Det er ikke uaktuelt med fortsatt jobb i RBK-systemet, men selv sier han at det kan bli hva som helst.

– Ingenting er avgjort. Det kan i prinsippet bli hva som helst, og jeg får ikke abstinensproblemer om jeg ikke blir fotballtrener, sier han.

Tidligere har Per Joar Hansen jobbet mye med lederutvikling, og han kan også tenke seg å gå tilbake til det yrket.

– Det er ikke utenkelig. At jeg kommer inn i en ny jobb er ganske sikkert, men jeg kan ikke si mer om det nå.

Til Helgeland?

Mange klubber på Helgeland kunne nok også tenkt seg den tidligere MIL-spilleren som trener, men det er lite aktuelt. De to siste årene har han imidlertid vært på hjemlige trakter for å inspirere både lokale trenere og spillere.

– Jeg har fått henvendelser og tar kanskje et slikt oppdrag igjen, sier han. I sommer tok han med seg RBK-gjengen til Herøy, og laget spilte mot et sammensatt Team Helgeland.

– Jeg kunne også tenkt meg å spille midtstopper sammen med Steinar Solli. Ser at han holder på ennå, og da har vel jeg en god stund igjen som spiller, sier han leende på telefon fra Stjørdal.

Artikkeltags