Forsøker seg som rittleder

HOVEDANSVARET: Sandra Lupsic gleder seg til å ha hovedansvaret for lørdagens ritt på Kippermoen. Det er femte og siste ritt i rundbanecupen og åpent klubbmesterskap i MOC. - Jeg syns det er artig å organisere, og håper det kommer ekstra mange, sier hun.    (Foto: Per Vikan)

HOVEDANSVARET: Sandra Lupsic gleder seg til å ha hovedansvaret for lørdagens ritt på Kippermoen. Det er femte og siste ritt i rundbanecupen og åpent klubbmesterskap i MOC. - Jeg syns det er artig å organisere, og håper det kommer ekstra mange, sier hun. (Foto: Per Vikan)

Av
Artikkelen er over 5 år gammel

Sandra Lupsic (25) er rittleder på årets siste sykkelritt, og hun vil ha med så mange som mulig.

DEL

Hun ble valgt inn i styret i Mosjøen og Omegn Cycleklubb (MOC) før sesongen, og er trener for de aller minste i klubben.

Sandra begynte å sykle for fullt i fjor høst på landevei, og i år har hun syklet terreng.

Den allsidige dama brenner for klubben og for sykling. I tillegg løper og svømmer hun – og har deltatt i triatlon.

– Doblet antallet

– Vi startet med åtte unger i alderen 6-9 år, og nå er det 17, forteller Sandra som har trent denne gruppa sammen med Alf Sæthre.

Hun forteller at rekrutteringen i MOC har vært veldig god det siste året, og de andre gruppene har også mange.

– Vi har gjort noe riktig når de kommer igjen og tar med seg flere, sier hun og skryter også av de voksne.

– Det er viktig at foreldrene er engasjert, og i den yngste gruppa har vi satt som krav at foreldrene er med på trening. De trenger ikke sykle, men det er viktig at de er med. Og i år har de virkelig stilt opp, sier hun.

Håper på mange

Rundbanecupen på Kippermoen har hatt god deltakelse hele sesongen, og nå håper Sandra på ekstra mange.

– Vi har laget løyper som skal passe absolutt alle. Ingen grunn til å bekymre seg for at det blir vanskelig, sier hun og nevner også deltakelse utenfra.

– Det er Tiendebytte og mye som skjer. Kanskje noen utenfra kan kombinere sykkel og bytur. jeg tenker spesielt på folk fra de andre klubbene på Helgeland.

PS! Det blir premier til alle unger som deltar, og også premieutdeling for dem som har tre av fem ritt. I tillegg blir det sosialt samvær på Køto utover kvelden.

Artikkeltags