Best i Namsos

VANT: Yngvar Hansen og Erik Nordstoga fra Mosjøen vant sykkelrittet  Namsen rundt.  Trond Are Rasmussen ble nummer tre og gratulerer vinnerne. (Foto: Marius Granli)

VANT: Yngvar Hansen og Erik Nordstoga fra Mosjøen vant sykkelrittet Namsen rundt. Trond Are Rasmussen ble nummer tre og gratulerer vinnerne. (Foto: Marius Granli)

Artikkelen er over 5 år gammel

Yngvar Hansen og Erik Nordstoga fra Mosjøen rykket fra feltet og vant sykkelrittet Namsen Rundt med god margin.

DEL

Lokale nyheter – 5 kr for 5 uker

De åtte syklistene fra Mosjøen sykkelklubb dominerte det ni mil lange turrittet fra Namsos inn mot Grong og tilbake igjen.

– Jeg rykket etter et par mil og fikk ei luke. Etter ei stund kom Erik Nordstoga opp, og vi klarte å få ei brukbar luke som holdt til mål, sier Hansen.

Det er ikke lov å spurte i turritt, og Hansen og Nordstoga delte seieren.

Trond Are Rasmussen og de andre MOC-rytterne holdt igjen feltet for å hjelpe lagkameratene i tet, og Rasmussen var først i feltet som kom i mål to minutter bak Hansen og Nordstoga.

– Det gikk veldig bra når vi fikk hjelp. Tungt var det selvfølgelig når vi bare var to i lag med mye motvind på turen tilbake til Namsos, sier Hansen.

Han deltok i Namsen Rundt i fjor også, og ble da nummer tre. Men i fjor var det aktivklasse med i rittet. I år ble det arrangert som turritt, og færre konkurransesyklister deltok.

Artikkeltags