Best i Namsos

VANT: Yngvar Hansen og Erik Nordstoga fra Mosjøen vant sykkelrittet  Namsen rundt.  Trond Are Rasmussen ble nummer tre og gratulerer vinnerne. (Foto: Marius Granli)

VANT: Yngvar Hansen og Erik Nordstoga fra Mosjøen vant sykkelrittet Namsen rundt. Trond Are Rasmussen ble nummer tre og gratulerer vinnerne. (Foto: Marius Granli)

Artikkelen er over 7 år gammel

Yngvar Hansen og Erik Nordstoga fra Mosjøen rykket fra feltet og vant sykkelrittet Namsen Rundt med god margin.

DEL

De åtte syklistene fra Mosjøen sykkelklubb dominerte det ni mil lange turrittet fra Namsos inn mot Grong og tilbake igjen.

– Jeg rykket etter et par mil og fikk ei luke. Etter ei stund kom Erik Nordstoga opp, og vi klarte å få ei brukbar luke som holdt til mål, sier Hansen.

Det er ikke lov å spurte i turritt, og Hansen og Nordstoga delte seieren.

Trond Are Rasmussen og de andre MOC-rytterne holdt igjen feltet for å hjelpe lagkameratene i tet, og Rasmussen var først i feltet som kom i mål to minutter bak Hansen og Nordstoga.

– Det gikk veldig bra når vi fikk hjelp. Tungt var det selvfølgelig når vi bare var to i lag med mye motvind på turen tilbake til Namsos, sier Hansen.

Han deltok i Namsen Rundt i fjor også, og ble da nummer tre. Men i fjor var det aktivklasse med i rittet. I år ble det arrangert som turritt, og færre konkurransesyklister deltok.

Artikkeltags