Gå til sidens hovedinnhold

Måten du henger dorullen på kan si noe om personligheten din

Artikkelen er over 5 år gammel

Hvordan henger dorullen hos deg?

(SIDE2): Hvilken vei skal dorullen egentlig henge? Dette hverdagslige spørsmålet diskuteres stadig i sosiale medier. Faktisk finnes det en egen gruppe på Facebook om temaet: «Vi som snur dorullen når enden henger mot veggen». Nesten 50.000 engasjerer seg i hvilken vei dorullen skal henge. (Gruppa mener bestemt det riktige er at papiret skal være over).

Hvordan du henger flippen på papiret kan si noe om personligheten din.

Over 2000 ble spurt om dorullen

Det er den kjente samlivseksperten Gilda Carle, som ofte omtales i amerikanske medier, som står bak personlighetstesten basert på hvilken retning du setter papiret i dorullholderen.

Hun har spurt et tilfeldig utvalg menn og kvinner (2000 personer) i alderen 18-75 år. Spørsmålet var enkelt og greit om de legger papiret over eller under. I tillegg fikk de spørsmål om hvor pålitelige de var i sine forhold til andre, og skulle rangere dette på en skala fra en til 10.

- Opprinnelig lagde jeg personlighetstesten for å vurdere folks atferd i det daglige, oppførsel som de ofte ikke tenker over, sier hun ifølge The Independent.

Carle fant ut at hvis du er en person som henger dorullen slik at papiret er over: Du er dominant.

- Funnene støtter min hypotese om at folk som lar toalettpapiret henge utover er mer dominerende enn dem som lar det henge innover, sier hun ifølge Independent.Er du en person som henger rullen slik at papiret er under:

Du er mer underdanig og ydmyk.

- Noen av de dominante personene i testen innrømmet også at de følte trang til å snu dorullen i andres hus, sier samlivseksperten.

Kommentarer til denne saken