Gå til sidens hovedinnhold

Til sommeren drar vi på tur!

Artikkelen er over 5 år gammel

– Smaileys er en utrolig flott og sammensveiset gjeng som trenger støttespillere.

– Derfor ønsker vi i Helgeland Kraft å gi en førjulsgave til Smaileys, en aktiv bowlergjeng vi kjenner litt til fra før, sier Ann-Helen Baadstrand.

To av Smaileys medlemmer, Helene Skar og Alice Berntsen, har møtt opp sammen med leder og ildsjel Svein Erik Moe for å motta gaven.

– Dette setter vi stor pris på. En slik gave gjør at vi også i år får anledning til å dra på tur, forteller leder og ildsjel Svein Erik Moe. Alice og Helene i Smaileys er helt enige i det. Begge har de vært med på årets tur og liker at noe skjer.

– I år dro vi en tur til Sandnessjøen, alle ble med, vi bowlet og spiste god mat. Slike turer gjør gjengen enda mer sammensveiset, forteller Moe.

Medlemmer

Smaileys har 35 medlemmer. Tre av dem sitter i rullestol, men det er absolutt ingen hindring. Annenhver mandag møtes de på Mosjøen bowling. De som reiser lengst kommer fra Hattfjelldal og Korgen. Førstekommende mandag er siste samling før jul.

– Vi starter opp like over nyåret, for dette er en svært populær aktivitet og da er det like godt å komme igang igjen så fort som mulig, sier Svein Erik Moe.

Smaileys

Navnet har de funnet på selv og det passer meget godt til denne gjengen som alltid har et smil på lur. Smaileys har egen fane, en meget flott fane de har laget selv og som de bruker 17. mai.

I februar i år fyller Smaileys fem år og det skal markeres på ett eller annet vis.

Julebord

Smaileys har gjort som de fleste andre i disse tider. De har hatt julebord. 44 personer med smått og stort møtte opp på Milano og hadde en fin stund sammen. Milano spanderte i år som i fjor dessert.

– Vi spiste julemat og det var veldig godt, men på desserten var det kremen jeg likte best, forteller Helene Skar.

– Nå vi vet hvor stor glede denne gladgjengen har av et slikt tilskudd, er det særdeles hyggelig å være med på å sørge for at de kan kose seg med god mat og ha det trivelig sammen, smiler Ann-Helen Baadstrand hos Helgeland Kraft.

Kommentarer til denne saken