Gå til sidens hovedinnhold

«Hurra for dere engler som jobber i helsesektoren - de skattekronene jeg har betalt i mitt liv er verdt hver eneste krone»

Artikkelen er over 4 år gammel

Meninger Dette er et debattinnlegg. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.

Fredag den 09.12 fikk jeg store smerter og min kone ringte legen. Kort tid etter dette sto ambulansen utenfor hos oss og inn kom to sykepleiere, Tone og Nina, og to dokterer, Christine og Saqib. Alle ga meg en god pleie som jeg ikke kunne fått bedre, både medisinsk og menneskelig hjelp, samtidig som de pratet med meg hele tiden.

Deretter fikk de meg over på båre og ut i ambulansen. De kjørte meg videre til ambulansehelikoptret og fikk overlevert meg til dem mens de ga dem en orientering om situasjonen min. Jeg er veldig takknemlig for deres opptreden.

I helikopteret ble jeg atter en gang møtt med et hyggelig personale som tok vare på meg, både medisinsk og på det menneskelige plan. De trillet meg inn på sykehuset i Sandnessjøen da vi landet der, og orienterte om tilstanden min.

Der var jeg atter en gang i gode hender som gjorde alt de kunne for meg. Det ble tatt prøver av meg som konstatere at jeg hadde hjerteinfarkt, og jeg ble orientert om at jeg ville bli sendt over til Tromsø i løpet av kvelden. Da klokken nærmet seg syv ble jeg løftet inn i ambulansen av og kjørt til Stokka flyplass og et ventende ambulansefly. Så bar det til Tromsø.

Der ble jeg mottatt med den samme menneskeligheten som har vært en gjenganger siden personalet på ambulansen og legene på Vega først tok vare på meg.

På lørdag ble en åre opp blokket og livet mitt ble reddet takket være dere alle fra Vega og opp til Tromsø.

I Tromsø ble jeg gitt en fantastisk pleie de dagene jeg var der - personalet der var mine hvite engler. Så hurra for dere engler som jobber i helsesektoren. De skattekronene jeg har betalt i mitt liv er verdt hver eneste krone.

Kommentarer til denne saken