«Kravet fra Rana-politikerne om at både felles flyplass og felles sykehus for Helgeland skal legges til Mo i Rana, er absurd og totalt utenfor all logikk»

Av
Artikkelen er over 1 år gammel
DEL

Manipulering

MeningerDa flyplasslokalisering for hele Helgeland ble brakt på bane for en del år siden, og Drevjadalen ble utpekt fra Vefsn kommune som et alternativ, ble det oppsatt en målestasjon for værprognoser i dette området. Målingene viste negative prognoser for en flyplass, men jeg husker at det ble antydet at denne målestasjonen kunne ha blitt manipulert til å vise uekte prognoser.

Med det voldsomme uetiske engasjementet Rana-politikerne legger for dagen i lokaliseringsspørsmålet både for flyplass og sykehus, og med en antydning om at det kanskje finnes en binding mellom lederen for «ekspertutvalget» og Rana kommune, skal en ikke se bort fra at det kanskje var noe i det man hadde mistanke om den gangen.

Rådet må derfor bli at den eller de som hadde ansvaret for værdataene for Drevjadalen, ser på disse på nytt, dersom dette er mulig. Kravet fra Rana-politikerne om at både felles flyplass og felles sykehus for Helgeland skal legges til Mo i Rana, er så absurd og totalt utenfor all logikk og meningen og kravet til majoriteten av brukerne av disse etableringene, at alle lovlige midler må tas i bruk for å stoppe galskapen.

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags