Leirfjordband til Tromsø for miniturne. - Vi ble rebooket omgående etter en konsert i fjor sommer

Leirfjordbandet 80's Reunited har denne helga reist nordover på sin egen miniturne. Bandet ble umiddelbart rebooket etter fjorårets konserter.

Leirfjordbandet 80's Reunited har denne helga reist nordover på sin egen miniturne. Bandet ble umiddelbart rebooket etter fjorårets konserter. Foto:

Leirfjordbandene er populære nasjonalt. Denne helga er bandet 80's Reunited i Tromsø på sin egen miniturne. Det skjer bare uker etter at et annet helgelandsband 'Blaze of Glory – en tribute til Bon Jovi' gjennomførte sin turne i sør-Norge.

DEL

(iSandnessjøen) Det etter hvert anerkjente rockebandet fra Leirfjord, 80`s Reunited, dro fredag på miniturné til Tromsø og Rorbua.

Etter flere konserter sommeren 2018, ble bandet umiddelbart booket til denne helga siden Nordnorsk Bygg- og anleggsmesse avholdes 14–16 juni. I forbindelse med den pågående messa, er det forventet at Tromsø by blir invadert av 6-7.000 mennesker bare til denne messa.

Stor stas

I tillegg vil bandet bli utvidet med leirfjordingen, og gitaristen Christoffer Mathisen ved denne anledningen. På scenen vil publikum dermed møte tre meget gode gitarister, som sammen med et like godt band som skal rocke tromsøfolket hele helga.

– Dette gleder vi oss veldig til, sier Jørn Govasli via telefon like før de er i ferd med å reise.

At bandet fikk en så god mottakelse året før, og dermed ble umiddelbart rebooket, synes han er kjempestas.

– Det er morsomt. Det er det ingen tvil om Og at vi nå også får med oss Christoffer, som ellers er opptatt med sitt eget band, Hollow Hearts, så blir dette en kjempefest, smiler Jørn Govasli.

Bandet består av:

Herbjørn Jakobsen på vokal

Jørn Govasli på trommer

Trond Gärtner på bass

Roger Einmo på gitar

Ken R. Bråten på keyboard

Bent Atle Holand på gitar


Artikkeltags