Lederkurs med tidligere fotballpresident: – Han er blant annet en historieforteller uten like

FOTBALLPRESIDENT: Sondre Kåfjord ble takket av som fotballpresident i 2010. Foto: Stian Lysberg Solum/SCANPIX

FOTBALLPRESIDENT: Sondre Kåfjord ble takket av som fotballpresident i 2010. Foto: Stian Lysberg Solum/SCANPIX

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Sondre Kåfjord var fotballpresident fram til 2010. Nå skal han ha lederkurs i Sandnessjøen.

DEL

Første helga i november blir det fotballederkurs i Sandnessjøen med Sondre Kåfjord.

– Vi arrangerte lederkurs i Mosjøen tidlig i september, og nå arrangerer vi i Sandnessjøen, sier Christian Didriksen som er nytilsatt klubbutvikler i NFF Nordland.

– Fotballederkurs 1 og 2 står på programmet, og vi ønsker deltakere fra Sandnessjøen og omegn. Min erfaring med lederkursene til Kåfjord er gode. Han er blant annet en historieforteller uten like, sier Didriksen.

– Vi trenger alltid ledere og trenere med kompetanse på ledernivå i klubbene våre. Kursene blir aller best hvis vi får flest mulig deltakere, fra flest mulig klubber og gjerne stor variasjon på erfaring og roller i klubb. Erfaringsutveksling og nettverksbygging er den flotte bonusen man får når man prioriterer kurs, reklamerer han.

Fakta om lederkurs i NFF:

Lederkurs 1 går på grunnleggende kompetanse, og større forståelse for lederrollen i fotball. Kurset krever ingen forkunnskaper. Kort oppsummert handler det om å forstå hva medlemmene er en del av og hvorfor klubben må være sjef.

Lederkurs 2 har flere moduler: Ledelse av frivillige, Ryddig klubbøkonomi, Sportslig ledelse og Media og kommunikasjon er betegnelsen på modulene. En solid innføring i den daglige driften av fotballen. NFFs ønske er at alle landets klubber ledes med en klar og tydelig retning.


Send inn tekst og bilder «

DEL MED OSS: Skriv om ditt lag og din sportsopplevelse!

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken