"La Ap og Sp få fortsette, så får du mer av dette i Nordland"

Av
Artikkelen er over 1 år gammel
DEL

Leserbrev - Fjerning av busstilbud i distriktene, økt satsing i byene
- Nedleggelse av tilbud i den videregående skolen for å flytte disse tilbudene til større plasser, gjerne Bodø
- Fortsatt utrangert materiell i fylkesfergedriften
- Store, problematiske endringer i kystbefolkningens samferdselstilbud
- Satsing på ubegripelig «finkultur» i Bodø, motstand av satsing på tilbud til barn og unge i distriktene
- Motstand og sterk kritikk mot at kommunene gis økt selvråderett
- Økonomisk administrativ fråtsing, overfylt fylkesråd med et kobbel av såkalte rådgivere
- Økt forfall på fylkeskommunale veier

Ja, listen er lang og dette er bare noen eksempel på hva som ligger igjen etter Senterpartiet og Arbeiderpartiet etter 20 år som de styrende i Nordland Fylkeskommune. Når man nå ser meningsmålinger som gir Senterpartiet økt oppslutning, er det grunn til å advare velgerne mot hva som faktisk er i vente dersom disse får fortsette.

Senterpartiets tillitsvalgte er høyt på banen og kritiserer regjeringen for økt sentralisering. Ja, en dobling av samferdselsbevilgningene til Nord-Norge, styrket kommuneøkonomi, betydelig satsing på bredbåndsutbygging i distriktene, åpning av flere petroleumsfelt utenfor Nordland, redusert bompengeandel i nye veiprosjekt, statlig innløsing av bompengegjeld, 50 mrd mere til sykehusene i forhold til siste rødgrønne statsbudsjett, økte investeringer i landbruksnæringen og stor økning i fiskeeksporten er noen av effektene 6 år med borgerlig regjering har gitt. Dette synes altså Senterpartiets tillitsvalgte i Nordland det er betimelig å kritisere.

Det vil altså si at dersom sittende fylkesråd for fortsette, vil vi få fortsatt økt sentralisering i Nordland og fortsatt kritikk av distriktsvennlige tiltak fra regjeringen.
Fremskrittspartiet vil benytte de mulighetene regjeringen gir oss på en helt annen måte. Vi skal satse i HELE fylket på det som er viktig slik at Nordland igjen kan bli et fylke som blomstrer av bolyst og investeringsvilje, uten at hundrevis av illsinte innbyggere møter opp på gjentatt fylkesting for å vise sin vrede over feilslått politikk. Bruk muligheten til å endre Nordland til et bedre sted, stem FrP!

Richard Dagsvik
Gruppeleder Nordland Fremskrittsparti.

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken