Alstahaug

Kåserikafe: Trond Carlsen forteller om boken «De grønne båtan» på kåserikafe på Petter Dass-museet fredag kl. 12:00.

Kvinnedagen: Frelsesarmeen inviterer til festmøte kl. 19:00 i egne lokaler. Tema er drivkraft, engasjement og utholdenhet. Line Føsker fra Bunadsgeriljaen er hovedtaler for dagen. En mor forteller om flukten fra Syria til Norge. Det blir kulturinnslag og servering. Varaordfører Hanne Wiig er konferansier.

Grane

Fredagskafe: Grane kommune, Psykisk helse- og rustjenesten inviterer til den gode samtalen på Coop kafeen kl. 10.00-14.30 fredag.

Lørdagskafe: Grane Ungdomslag inviterer til kafe på Grane ungdomshus kl. 10.00-13.00 lørdag

Hattfjelldal

Sion: Torsdag kl. 19:00 får Sion Hattfjelldal besøk av Roald Larsen med flere og inviterer til møte med bønn og bibeltime. Det blir servering. Alle er hjertelig velkommen.

Leirfjord

Museum: Søndagsåpent museum på Bergh-brygga, kl. 12.00. Utstillingen Havørn med foto av Hans Petter Sørensen vises, den gamle butikken er åpen og bilder fra gamle Leirfjord kan sees.

Vefsn

Bønnedag: Fredag 6 mars arrangerer Frelsesarmeen Kvinnenes internasjonale bønnedag på Frelsesarmeen kl. 18.00. Dette året er det fokus på kvinner i Zimbabwe. Det blir gitt en gave til dem. Det blir enkel servering. For første gang har vi menn med oss. Gutta boys skal synge.

Lunsjkonsert: Tradisjonen tro er det lunsjkonsert på Kulturverkstedet fredag.

Lørdagsåpent på Bedehuset: Godt og inkluderende fellesskap med kaffe og vafler. Åpent for alle. Mosjøen Bedehus, kl. 11.00 – kl. 14.00.

8. mars: Mosjøen kino setter opp filmen «Woman», kl. 16.25. Kl 19.00 starter 8. mars-arrangementet på Kulturverkstedet. Det blir aktuelle foredrag, underholdning og mat fra flere kulturer. Arrangementet er gratis, og for alle.

Seniordans: Mandag kl. 11:00 er det seniordans på Kippermoen idrettssenter.

Quiz: Mandag kl. 20.00 er det Quiz på Gilles.

Trekkspillkonsert: Frydenlunds Orkester skal sammen med Storm Duo (en del av deres Nord-Norges-turné) holde trekkspillkonsert på Kulturverkstedet i Sjøgata onsdag 11. mars kl. 19.00. Konsertprogrammet til Frydenlunds orkester består av en fin blanding av kjente og mindre kjente trekkspillperler, gamle svisker og standardlåter, svensk polska og friske gammeldanslåter fra katalogen til Geir Henningsen – for å nevne noe.

Onsdagsturen: Oppmøte på Coop Extra Halsøy hvor kjøringen samordnes, avgang derfra klokka ti. Turen går til Åkvikenga med Steinar Brubakk som veiviser. Bålkaffe, alle er velkomne.