Alstahaug

Utstillingsåpning: «Voksestedets natur» med verk av Yngve Jørgensen åpner hos Kulturrbadet Galleri i dag torsdag kl. 19:00. Utstillingen står til 7. mars.

Film: Film for barne, kaker, kaffe og snitter i Gammelkino'n lørdag fra kl. 11:00.

Nattklubb: DJ på Gammelkino'n fra kl. 22:00 lørdag.

Grane

Lørdagskafe: Grane ungdomslag inviterer til lørdagskafe kl. 10:00 på Grane ungdomshus.

Måneskinnstur: Stavassdalens venner inviterer til måneskinnstur til Bjørns plass mandag kl. 18:00. Servering av varm saft og kaffe. Oppkjørte «VM-spor» med løypemaskin.

Herøy

Lesestund: Velkommen til lesestund på Herøy omsorgssenter onsdag kl. 11.00. Leseombudene er: Paula Nyrud, Gerd Sjåvik og Rolf Jørgensen.

Leirfjord

Quiz: Det blir quiz på Kulturtanken fredag fra kl. 21:00.

Lys våken: 10- og 11-åringer inviteres til «Lys våken» i Leirfjord kirke fra lørdag til søndag. Aktiviteter inne og ute og overnatting i kirken.

Vefsn

Jobbmesse: Nav Mosjøen og Mosjøen vgs. inviterer jobbsøkere og arbeidsgivere til messe i Mosjøhallen i dag torsdag kl. 12:00.

Bridge: Mosjøen damebridgeklubb har spillekveld på Kulturverkstedet i kveld torsdag kl. 18:00.

Lunsjkonsert: Fredag kl. 12:00 er det lunsjkonsert på Kulturverkstedet. Toril Fosby og Christin Eriksen spiller henholdsvis trompet og piano. Det blir variert klassisk program.

Felleskirkelig møteaksjon: Møtehelg på Betel fra fredag til og med søndag. Det er Rut og Peter Baronowsky fra Frelsesarmeen som er talere. Paret bor i Sverige, og har virket i mange land som forkynnere og rådgivere. «Kor uten grenser» synger fredag, «Gutta Boys» lørdag og på søndag opptrer en gruppe fra Betel. Det er åpen kafé etter møtene. Gudstjenesten i Dolstad kirke på søndag går inn som en del av fellesmøtene.

Høytlesing: Vefsn bibliotek markerer Bokåret 2019 med flere arrangement, og Høytlesingsdagen lørdag er først ut. To bibliotekarer og to frivillige stiller opp og leser de tre første kapitlene i krimboka Malstrømmen av Frode Granhus. Starter kl. 12:00 hos Vefsn bibliotek.

Datahjelp: Åpent hus med muligheter for datahjelp enten det gjelder pc, nettbrett eller telefon hos Mosjøen bedehus tirsdag fra kl. 11:00. Ta en kaffekopp i hyggelig selskap. Du kan også ta med strikking eller liknende.

Språkkafé og leksehjelp: Har du lyst til å trene på å snakke norsk? Trenger du hjelp med leksene? Vefsn Røde Kors arrangerer språkkafé og leksehjelp på biblioteket på tirsdag kl. 18. Kaffepause underveis.

Sang: I Dolstad kirke er det sangøvelse for flere målgrupper på tirsdag. Kl. 17:00 for små barn, Dolstad jente- og guttekor fra 17:30 og Dolstad kammerkor øver fra kl. 19:00.

Sangmøte: Temaet for sangmøte på Mosjøen Bedehus onsdag kl. 18:00 er vennskap. Sanger, allsang og bibeltekster.

Onsdagstur: Denne gangen går Brurskankens gåtur til Andåsen kraftstasjon. Oppmøte under den gamle Andåsbakken onsdag kl. 10:00. Kaffe og bål.