Sagapris til Kulturverkstedet: – Vi er en særdeles viktig institusjon i Vefsn

Sagapris: Sekretær Harald Wiggo Erdal,  og styremedlem Tone Moby Røreng fra Sagavägforeningen overrakte prisen til Kulturverksted representert ved  styreleder for Kulturverkstedet, Anne Severinsen (i midten).

Sagapris: Sekretær Harald Wiggo Erdal, og styremedlem Tone Moby Røreng fra Sagavägforeningen overrakte prisen til Kulturverksted representert ved styreleder for Kulturverkstedet, Anne Severinsen (i midten). Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Fredag fikk Kulturverkstedet i Mosjøen tildelt Sagavägenstipendium 2018.

DEL

– Det er artig at Sagavägen har åpnet blikket for hva Kulturverkstedet betyr. Vi er en særdeles viktig institusjon i Vefsn. Dette er også en fin påminnelse til oss selv om denne betydninga, sa styreleder Anne Severinsen da hun på vegne av Kulturverkstedet i Sjøgata i Mosjøen mottok Sagavägenstipendium 2018 under lunsjkonserten fredag.

Sekretær Harald Wiggo Erdal og styremedlem Tone Moby Røreng i Sagavegenforeningen delte ut prisen. Sagavägen har altså til fulle fått med seg historien som strekker seg helt tilbake til et gammelt handelshus fra 1862. Selve Kulturverkstedet ble etablert i 1983. Det eies av lokale lag, foreninger og Vefsn kommune.

«Kulturverkstedet er en institusjon i bybildet og en meget viktig og aktiv deltaker til Sjøgata-miljøet», skriver Sagavägen i sin begrunnelse. Prisen er på 5.000 kroner.

Artikkeltags