Hun er den nye avdelingslederen i Kulturbadet, og hun har spennende planer framover

Randi Andersen (t.h.) har fått jobben som avdelingsleder for kiosken i Kulturbadet. Og nå blir det endringer. Her sammen med ansatt Emma Solvang Thorvaldsen.

Randi Andersen (t.h.) har fått jobben som avdelingsleder for kiosken i Kulturbadet. Og nå blir det endringer. Her sammen med ansatt Emma Solvang Thorvaldsen. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

Randi Andersen er tilbake i Kulturbadet. Nå som avdelingsleder for kiosken. - Vi skal gjøre mange endringer. Nå trenger man ikke gå på kino eller konsert for å nyte Kulturbadet, sier hun.

DEL

Andersen var tidligere leder for Helgeland Reiseliv, som har kontor i Kulturbadet. Hun søkte seg til andre jobbmarkeder, og var blant annet markedssjef for Gammel Kino'n i Sandnessjøen. Nå er hun imidlertid tilbake i Kulturbadet, men denne gangen som avdelingsleder for kiosken.

- Vi er tre avdelingsledere her, men det er jeg som har ansvar for kiosken. Det vi nå ser for oss er at Kulturbadet skal nå ut til enda flere mennesker, og da fordi vi tilbyr nye tjenester, forteller Randi Andersen.

Nye bord og stoler er kjøpt inn. Både nede ved biblioteket, men også oppe ved kiosken.

- Vi ønsker å komme i gang med lettere servering av mat. Pølser, hamburger. Vi skal prøve ut forskjellig. Kiosken skal få et bedre utvalg, slik at man trenger ikke bare komme hit når man skal på konsert, eller gå på kino. Det vil være fullt mulig å komme hit bare for å spise, smiler hun sammen med ansatt Emma Solvang Thorvaldsen

Artikkeltags