Gå til sidens hovedinnhold

Steffen fra Mosjøen står på scenen under Rabarbrateaterets sommersatsing

Artikkelen er over 3 år gammel

Steffen André Fagerbakk‎ fra Mosjøen er en av dem som står på scenen når Rabarbrateateret fra Trondheim skal gjennomføre sin sommersatsing «Trønderfår» i juli og august.

Rabarbrateateret er en uavhengig teatergruppe som har som formål å berike Trondheims kulturliv og gi opplæring innen scenekunst. De setter opp en stor teaterproduksjon i bakgården på Bakklandet hver sommer. Tidligere har det vært Shakespeares En Medtsåmmårnattsdrøm, det egenproduserte eventyret Askeladden for voksne og Shakespeares Som di Synes.

Årets produksjon handler om sammenslåing av Nord- og Sør-Trøndelag. I Trønderfår møter du en teatergruppe som får et oppdrag fra kommunen om å lage en forestilling om sammenslåing av kommuner. Gruppen forbereder et stort SHOW med lys, enorm scenografi, musikk og dans. Spenningen ligger i om teaterkompaniet vil lykkes i sin oppsetning eller ikke. Gruppen møter nemlig noen utfordringer på vei, skriver Katarzyna Maria Wieczorek fra Rabarbrateateret i en pressemelding.

– Her er det bare å forberede lattermusklene og rockefoten til en real kveldsøkt med underholdning og forfriskninger i pausen, i Rabarbraparken ved Brubakken på fantastiske Bakklandet nok en gang, legger hun til.

Kommentarer til denne saken