Inviterer til nok et nyttårsball: – Er et av de aller triveligste arrangementene vi har i løpet av året

Fest: Trond Wika, Heidi Ånes og Franziska Wika gleder seg til nyttårsballet i Ungdomslokalet. De lover god mat, stemning og en pangstart på det nye året.

Fest: Trond Wika, Heidi Ånes og Franziska Wika gleder seg til nyttårsballet i Ungdomslokalet. De lover god mat, stemning og en pangstart på det nye året. Foto:

For tredje gang inviteter Mosjøen orkesterforening, Hornmusikken FRAM og Vefsn-ensembelet til nyttårsball på Ungdomslokalet.

DEL

– Dette er et av de aller triveligste arrangementene vi har i løpet av året. Det er flott stemning, musikk og god mat, sier Trond Wika.

Lørdag 5. januar blir det full fest med nyttårsball i Ungdomslokalet. Med levende musikk fra tre orkester, og flere solister fra egne rekker, kan publikum forvente å få en pangstart på det nye året.

Dansemusikk

– Det er stor spennvidde i dansemusikken. Vi har selvsagt et sett med wienermusikk, og det vil bli mye tango, foxtrot, slowfox, swing, og norsk tradisjonsmusikk, sier Trond, og legger til at det skal presenteres et nyskrevet arrangement på verdens fineste reinlender, «Susendalingen», med orkester.

Mellom slagene vil det også bli spilt showmusikk.

– Du trenger ikke kunne danse selskapsdans for å være med, det går godt an med norsk bondedans. Ta med godt humør og du vil kjenne at det kribler i dansefoten når du kommer, Franziska Wika.

Delikatesser

I tillegg til dans og musikk frister de med koldtbord og skjenkerettigheter på ballet.

– I år har vi fått med oss Kulturverkstedet som skal sørge for den kulinariske biten, sier Franziska.

Daglig leder på Kulturverkstedet, Heidi Ånes, forteller at det er en ære å få være med på nyttårsballet.

– Det vil bli koldtbord med forskjellige delikatesser. Alt fra laks, skinke, salater til en varmrett med hjemmebakt brød, sier hun.

Ungdomslokalet vil bli ordentlig festkledd og har plass til rundt 100 gjester.

Artikkeltags