I fjor stilte hun ut tre malerier fra serien «Structure of Thoughts» på det velrenommerte Amsterdam Whitney Gallery i Chelsea-distriktet på Manhattan.

Nå har A. Jain Marounouchi Gallery omfavnet kunstneren fra Mosjøen og ønsker å stille ut de samme maleriene på en utstilling som åpner 31. mars i år.

- Veldig artig med en ny utstilling i New York. Galleriet ville egentlig skrive en fireårskontrakt med meg, men ettersom det blir mye arbeid, gjorde vi det om til en toårig avtale. Målet er å lage en ny utstilling for galleriet til vårparten neste år, sier Marit Skog.

Hun skal imidlertid ikke være til stede ved åpningen denne gangen. Men det skal derimot kunstnerkollega fra Mosjøen, Stig Ove Sivertsen.

- Vi lander faktisk i New York helt tilfeldig samme dagen som utstillingen åpner. Så vi har tenkt oss dit og se utstillingen, sier Sivertsen.

- Veldig artig! Han kan få min champagnekvote, spøker Marit Skog og sier samtidig hjertelig velkommen til alle andre helgelendinger som skulle være i New York i det aktuelle tidsrommet til å komme og se på utstillingen.