Sandra Lyng har blitt mamma

Artisten Sandra Lyng fra Mosjøen har blitt mamma for første gang.

Artisten Sandra Lyng fra Mosjøen har blitt mamma for første gang. Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel
DEL

I april fortalte artisten på sin egen Youtube-kanal at hun ventet barn i november, og den 28. oktober ble sønnen Sander født på Ullevål sykehus. Lyng delte selv et bilde av sønnen på sin egen Instagram-konto.

– Å bli mamma er en helt fantastisk følelse, alt annet blir uviktig i forhold. Å bli mor er virkelig en fulltidsjobb, men dette er jo bare den beste jobben og jeg er helt betatt av han lille fyren og min nye familie, sier Lyng via managementet til VG.

Lyng er samboer med Lasse Joachim Langerud, og paret forlovet seg kort tid etter at nyheten om graviditeten ble kjent.

Forut for fødselen har Sandra gjort stor suksess med podcasten "Smelt på tjukka" hvor hun har tatt påå tema som fødsel, kroppspress, svangerskapforgiftning, svangerskapdesoresjon, psykisk lidelse og graviditet, fødselsangst og planlagt keisersnitt, spisesforstyrrelser og graviditet, hvordan kombinere artistlivet med morsrollen, og flere måter å få barn på. Sigrid Bonde Tusvik, Funkygine, Thorbjørn Brook Steen, Vibeke Klemetsen, Hedvig Montomery, Tinashe Williamson, bente Sommerfeldt, Stine Bang, Tone Damli, Anine Rafn og Adam Schjølberg har vært i studio.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken