Skal lage sykkelfest

Opptrer: The drunken sailors blir å se både på Fru Haugans hotell og på Leirfjordfestivaln til helga. pressefoto: Jørn Østvik

Opptrer: The drunken sailors blir å se både på Fru Haugans hotell og på Leirfjordfestivaln til helga. pressefoto: Jørn Østvik

Av
Artikkelen er over 3 år gammel

The drunken sailors skal spille på fredag på Fru Haugans hotell og Leirfjordfestivalen lørdag.

DEL

Fru Haugans hotell holder sykkelfest fredag, med DJ Hank von Helvete i Hjørnet bar, mens The drunken sailors holder konsert i Fruen Bar.

– Vi har gjort noen runder i Fruen Bar, så jeg tror de som pleier å være der kjenner oss. Det blir intim stemning, og veldig heftig der inne, mener Stig Baadstø Nilsen, som står for vokal og gitar i bandet. The drunken sailors bruker i tillegg til dette instrumentene fele, munnspill, mandolin, banjo og kontrabass.

– Vi spiller musikk som man blir i godt humør av. Den er stemningsskapende, og man blir glad av å høre på, mener Nilsen. Bandet spiller coverlåter i ulike sjangre.

– Fredag spiller vi i forbindelse med Arctic race of Norway. Jeg vet ikke om det blir noe annerledes fordi det e et sykkelarrangement, men det kommer kanskje noen internasjonale gjester i publikum. Det er ekstra artig og spennende, mener Nilsen, og understreker at han er glad for at de lokale stiller opp.

– Vi er veldig glade for det faste og trofaste publikummet vi har. Men det er også spennende med en mulighet til å presentere oss for folk utenom, fortsetter Nilsen. I tillegg til en firetimers konsert i Fruen Bar lørdag, spiller The drunken sailors en konsert på fire timer under Leirfjordfestivalen lørdag.

– Da topper vi settlista med en konsentrert liste. Konserten blir på en større scene utendørs sammen med andre band, avslutter gitaristen.

Artikkeltags