Mosjømodell starter modellbyrå

FORSIDEPIKE: I januar prydet Camilla Jacobsen forsiden av magasinet FHM.

FORSIDEPIKE: I januar prydet Camilla Jacobsen forsiden av magasinet FHM.

Artikkelen er over 9 år gammel

Camilla Jacobsen fra Mosjøen har slått seg opp som glamourmodell. Nå starter hun eget modellbyrå.

DEL

– Jeg registrerte firmaet torsdag forrige uke, men har ikke helt bestemt meg for om jeg skal bruke navnet "CJ Productions" eller "Bad Events" ennå, forteller Jacobsen.

Det nye byrået skal tilby modeller til alle typer modelloppdrag, fra fashion og glamour til reklamefilm og musikkvideoer.

– Selv tar jeg ikke så mange oppdrag lenger. Jeg er min egen sjef og tar bare på meg oppdrag jeg selv synes er spennende. Jeg bruker tid på etableringen nå. Målet er å legge bedre til rette for modellene som jobber under meg og sørge for at de får mer igjen enn det de gjør andre plasser.

Jacobsen skal gjennom det nye selskapet også arrangere fester og ordne med visninger for oppdragsgivere.

Designer

Camilla Jacobsen forteller det skjer mye spennende i karrieren hennes nå.

– Jeg får mitt eget merke i kolleksjonen til D-Brand. Først og fremst blir det en jeans som jeg får være med å jobbe fram designen på, det er både nytt og spennende.

Jacobsen forteller at hun vil legge til noe spesielt på plaggene som hun får være med å arbeide fram. Det skal være noe som kjennes igjen på alle modellene, men det er for tidlig å si hva dette blir.

– Men mest spennende er det jo om folk kommer til å kjøpe disse klærne, innrømmer hun.

Pussycat Dolls

Imellom all jobbingen med nytt firma og nye klær, får Jacobsen tid til andre ting. Nå skal hun danse på scenen sammen med popgruppen Pussycat Dolls.

– Da jeg bodde i Las Vegas ble jeg godt kjent med managementet til gruppa. Det var de som ringte å spurte om jeg ville være med. Så nå skal jeg være med dem på scenen i Paris og Praha. Jeg har pratet litt med jentene i gruppa og de er veldig hyggelige, så dette blir nok morsomt.

Det blitt litt dårlig tid til øving og trening før showet i Paris, men det bekymrer ikke Jacobsen.

– Jeg har litt erfaring fra før og tar koreografi veldig lett. Jeg skal jo ikke synge så det gå nok bra, forsikrer hun.

Denne uken drar Camilla Jacobsen til Sør-Afrika for å treffe en av investorene i det nye firmaet.

– Samtidig skal jeg gjøre en fotoshoot for den australske utgaven av FHM. Etter hva jeg forstår skal dette skje på en location som eies av presidenten i landet. Han syntes dette var spennende og har invitert hele teamet på middag, forteller Jacobsen.

Artikkeltags