Baking, buktaling og slim – «Mosjøen skole got talents» bød på det meste da elevene hadde talentkonkurranse

Finalistene: De 11 finalistene i puljen 3–4 klasse etter en kjempebra oppvisning.

Finalistene: De 11 finalistene i puljen 3–4 klasse etter en kjempebra oppvisning. Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel

Fredag formiddag var det klart for finale i «Mosjøen skole got talents» som fant sted i festsalen på Mosjøen Skole.

DEL

– «Mosjøen skole got talents» er en talentkonkurranse blant skolens elever. Før finalen var det både semifinale og audition. På audition stilte 60 stykker, forteller Siri Grønvik som er med i elevrådet.

Det var to puljer i finalen, en fra 5–7 klasse og en fra 3–4 klasse, det ble kåret en vinner fra hver pulje. Elevrådet stilte opp som jury og ga gruppene muntlig tilbakemelding på opptredenen, og karakterer der de med høyest karakter ble dette årets vinnere.

Resten av klassetrinnene deltok som publikum. De var flinke til å både klappe og skryte av finalistene. Deltakerne bød på både dans, sang, buktaling, turn, video av baking, en liten «kjemitime» med slimlaging og ikke minst god stemning.

Det var jentegjengen i gruppen «bake, kake, søte» bestående av Signe Laukvik, Elise Bredesen Øvereng og Miriam Endresen som stakk av med seieren blant 5–7 klasse. De hadde laget en morsom video hvor de viste fram prosessen om hvordan de laget pikekyss og juryen fikk smake på resultatet. Turner Madelen Sandmo som viste god fleksibilitet på gulvet ble vinneren blant 3–4 klasse.

– Vinnerne får bestemme en hel skoledag i sin klasse, sier Grønvik.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken