Plutselig dukket stjernene fra Trofors opp i forbindelse med Liverpools europacupkamp

Artikkelen er over 1 år gammel

Liverpool hadde lite å stille opp med, da Røde Stjerne sikret seg tre poeng i gruppespillskampen i Champions League tirsdag. I kampprogrammet dukket derimot noen kjente nordlendinger opp.

DEL

(AvisaNordland): Tvillingene fra Trofors i Nordland har virkelig satt fart på musikkkarieeren, og spiller stadig for fulle hus rundt omkring i Europa. Duoen regnes som en de største popgruppene i Norden og har i løpet av lagt bak seg en stor Europa-turne.

Det var allikevel flere som fikk seg en overraskelse da Marcus Martinus dukket opp i kampprogrammet forut for Champions League-kampen mellom Røde Stjerne og Liverpool i Beograd. Guttene fra Trofors holdt konsert i byen i forrige uke, og har tidligere gjestet hjemmebanen til Røde Stjerne sammen med den amerikanske artisten Jason Derulo.

Det skriver TV2 på sine nettsider.

– Tvillingene fra Norge er store popstjerner, veldig populære i vårt land også, så et par hundre fans samlet seg da de ankom stadion, skriver Røde Stjerne i kampprogrammet.

I programmet er tvillingene portrettert ved siden av navnte Jason Derulo. Konserten i oktober er ikke den eneste gangen Marcus og Martinus har besøkt Beograd og Røde Stjerne i 2018. Det nevnes også i kampprogrammet at tenåringene spilte en kamp sammen med klubbens U16- og kvinnelag.

– Det var en fantastisk atmosfære, og gjestene til den serbiske mester fikk naturligvis passende gaver, står det i programmet.

TV2s ekspertkommentator, Petter Myhre, var en av dem som la merke til det norske bidraget på kampen.

– Fra kjendiskampen på Ekeberg med @TV2JHBorslid til omtale i CL kampprogrammet før Røde Stjerne mot Liverpool sammen med Jason Derulo. Snakk om opptur, skrev han på Twitter og la ved et bilde av sidene i bladet. 

Artikkeltags