Lørdagskveld med høy partyfaktor

Av
Artikkelen er over 11 år gammel

Partyfaktoren fikk god drahjelp av rytmiske beats og ett røyklagt dansegulv. Det er slik ungdommen vil feste.

DEL

Det var lørdag kveld at halve Mosjøhallen for første gang skulle få prøvd seg som diskoarena under navnet "18PLUSS". Med ett flott lysanlegg, røykmaskin og profesjonelle DJs skulle dette bli en kveld i rytmens navn.

Lokal DJ

Ungdommen i Mosjøen er ikke de som møter tidlig på fest. Dette merket man blant annet med at bare noen få hadde møtt opp fra starten, men de kjedet seg ikke.

DJ Torben Sørensen har i mange år drevet på som DJ i hovedstaden. Nå har han flyttet hjem og valgte å bringe sine musikkmikser er ut til publikum i hallen.

Ungdommen svarte med hendene i været og storkoste seg. Mange hoppet og viftet med hendene i bevegelser som enhver diskodans burde inneholde. "Kvalitet foran kvantitet" var et uttrykk DJ Torben gjorde gjeldende for de få som møtte opp i starten.

Trekkplasteret

Etter hvert ble hallen så smått fylt opp og flere og flere inntok dansegulvet for å danse mot kveldens høydepunkt, DJ Mario Santiago alias DJ Oslo.

Han er for de fleste kjent fra fjernsynskanalen "The Voice" og har spilt foran flere hundre tusen publikummere.

Lørdag hadde han redusert kravet på tilhørere, men skuffet ikke på kvaliteten. Hans spesielle måte å mikse sanger på var noe få hadde opplevd. I en kombinasjon greide han å mikse videoer med musikk.

Ungdommen ble bare mer og mer giret og partyfaktoren bare steg til himmels idet DJ Mario tok den ene miksen etter den andre.

Litt fornøyd

Gründer av festen er Vegard Johansen. Han ser på kvelden som helt OK, men innrømmer at mye kunne vært gjort annerledes og han hadde håpet flere kunne tatt turen. Mange av avgangselevene fra videregående skole var på reise til Praha og Vegard Johansen sier seg enig til at dette førte til at de mistet mange potensielle kunder.

– Vi prøvde å flytte datoen, men det gikk ikke, sier Vegard som utenom det er fornøyd med innsatsen til både vakter og alle som stilte opp.

Om det blir fest neste år også vil han ikke svare på enda. Nå må han regne over inntektene og se om de går i pluss eller minus. Uansett har han fått mange gode tilbakemeldinger.

– Alle jeg snakket med syntes dette var kanon bra, sier Vegard Johansen.

For at det var en god fest var det ingen tvil om. Tross at få møtte opp i starten tok det seg opp utover natten. Rundt 500 stykker kjøpte billett og noen vi var i kontakt med følte dette var et lyspunkt i hverdagen. Mange av dem var mellom 18 og 20 år og har i lengre tid savnet et diskotilbud i Mosjøen. De håper dette blir en tradisjon og om det blir det vil kun tiden vise. Uansett var de fleste storfornøyde.

Artikkeltags