Fullt hus for Confus på lunsjkonsert: - Overveldende mye folk

FULLT HUS: De erfarne korsangerne i Confus trakk et stort publikum da de arrangerte lunsjkonsert på Kulturverkstedet i Mosjøen. F.v.: Skule Langø, Tone Hauge, Gisle Terray, Tone Ragnhild Myhre, Toril Forsmo, Rolf Puntervold, Stein Hauge, Rigmor Bomnes og Lars Tollefsen.

FULLT HUS: De erfarne korsangerne i Confus trakk et stort publikum da de arrangerte lunsjkonsert på Kulturverkstedet i Mosjøen. F.v.: Skule Langø, Tone Hauge, Gisle Terray, Tone Ragnhild Myhre, Toril Forsmo, Rolf Puntervold, Stein Hauge, Rigmor Bomnes og Lars Tollefsen. Foto:

Av
Artikkelen er over 2 år gammel

Ikke én stol var ledig da koret Confus inviterte til lunsjkonsert på Kulturverkstedet onsdag.

DEL

Med musikk av blant annet Vamp og the Beatles gledet Confus et fullsatt Kulturverksted når de inviterte til lunsjkonsert i Mosjøen.

– Det var overveldende mye folk her i dag. Da er det kjempeartig å synge, sa musikalsk leder Tone Ragnhild Myhre etter konserten.

Erfarne sangere

Confus består av musikere kjent fra både Halsøy songkor, D Monrads, Kor Z, Poparkivet og Big Twist.

– Alle vi som deltar i Confus er vel over gjennomsnittet glad i å synge, sier Myhre.

Kormedlem Gisle Terray arrangerer mange av korets sanger.

– Dette er en gjeng som har lang erfaring med å synge i kor. Vi har ingen dirigent, men alle bidrar for å få til et godt resultat, sier Terray.

NM i kor i oktober

Lunsjkonserten på Kulturverkstedet er korets eneste konsert i sommer, men de planlegger flere opptredener til høsten. Et av høstens høydepunkt blir når de i oktober reiser til Trondheim for å delta på NM for kor.

– Vi har et avslappet forhold til selve konkurransen. Målet er ikke å vinne, men å få en spennende opplevelse. Vi får noe å strekke oss etter, sier Myhre.

Over 1000 sangere fra hele landet skal delta på NM.

– Vi gleder oss til å lytte på de andre korene, og bli inspirert, sier Myhre.

Artikkeltags