Trio Turmo trollbandt publikum: – Vi har veldig mye fengende musikk

Debut-turnè: Trio Turmo består av Elisabeth Larsen Turmo på fiolin, Elin Marie Christensen på bratsj, og Ranghild Sannes på cello.

Debut-turnè: Trio Turmo består av Elisabeth Larsen Turmo på fiolin, Elin Marie Christensen på bratsj, og Ranghild Sannes på cello. Foto:

Torsdag kveld var det duket for konsert på Kulturverkstedet med Trio Turmo.

DEL

– Dette blir veldig gøy. Dette er hjemmebanen til Elisabeth, og det virker som hun har sin fanklubb her, sier Ragnhild Sannes. Hun står sammen med Elin Marie Christensen i kulissene, mens mosjøjenta Elisabeth Larsen Turmo rigger til på scenen.

– Dette er den fjerde konserten vår, så nå har vi spilt oss litt varme, sier de spente jentene i det Elisabeth kommer gående.

– Jeg tror det blir bra her i kveld. Vi har det veldig artig sammen på øvelsene. De består av halvparten latter og halvparten øvelse, ler Elisabeth.

Dette er jentenes debut-turné sammen, og de har planer om en Europa-turné til våren. Men først skal de trollbinde Mosjøen.

– Vi har veldig mye fengende musikk. Vi spiller forskjellig som er arrangert for trio. Noe har vi fått laget for oss, og noe er laget fra før, sier trioen.
 

Klokken nærmer seg showtid og Kulturverkstedet er fullt opp med rundt 40 publikummere.

– Jeg har vist om det lenge at de skulle komme til Mosjøen. Jeg har ikke hørt disse tre sammen før, men jeg har veldig sansen for Elisabeth. Det blir spennende å høre de to andre sammen med henne, sier Åse Winter Neergaard, som hadde tatt turen sammen med Svenn Erik Neergaard.

Under torsdagens konsert fikk publikum høre en god blanding. Alt fra Bach og Beethoven til klassisk fest og showmusikk. Publikum satt trollbundet mens musikken ble spilt. Etter hvert stykke ble det heidundrende applaus, og trioen bukket til publikum med like store glis i ansiktet.

Artikkeltags