Gå til sidens hovedinnhold

Eva Weel Skram skal spille i Mosjøen

Artikkelen er over 4 år gammel

– Vi har jobbet en stund med å få til en avtale med en av landets mest ettertraktede sangstjerner, og jeg er utrolig fornøyd med at vi nå har fått dette til, sier daglig leder ved Lyngengården Hotell Skaret, Pål Leknes Hanssen.

Eva Weel Skram og ektemannen Thomas Stenersen kommer til Mosjøen lørdag 2. september for å opptre på Hotell Skaret. Leknes Hanssen forteller at billettene til konserten snart legges ut for salg.

– Eva Weel Skram ble for alvor kjent for hele Norge etter sin deltakelse i TV2-serien «Hver gang vi møtes», hvor hun trollbandt både publikum og de andre artistene med sine vakre tolkinger av kjente, norske sanger. I tillegg er det vel ingen som gikk glipp av kjenningsmelodien til NRK-serien «Snøfall» før jul, roser hotellets daglige leder.

Mange kjenner Eva Weel Skram fra bandet «Eva & The Heartmaker» og hun deltok på «Hver gang vi møtes» for to år siden. Siden den gang har hun turnert Norge rundt for fulle hus flere ganger sammen med sin ektemann og gitarist, Thomas Stenersen, og de har blant annet solgt ut Operaen i Oslo to ganger.

Med seg på turné i høst har hun helt nye låter fra sitt første norskspråklige album som er under innspilling nå, i tillegg til utvalgte låter fra Hver Gang Vi Møtes, gamle hits ikledd nye drakter og en og annen overraskelse.

Kommentarer til denne saken