Depp og Julekongen

Storform: – Depp er i skikkelig storform i Black Mass, filmen er fantastisk bra, mener kinosjef Per Breirem.

Storform: – Depp er i skikkelig storform i Black Mass, filmen er fantastisk bra, mener kinosjef Per Breirem.

Av
Artikkelen er over 3 år gammel

Johnny Depp i storform og publikumsfavoritten «Julekongen - Full rustning» står på menyen på Mosjøen kino på «Den Store Kinodagen» lørdag.

DEL

Kionosjef Per Breirem lover god undeholdning for filmelskere i alle aldre.

– Her er helt klart noe for enhver smak. I år bnyr vi på 18 filmtittler og blant disse tre førpremierer og en norgespremiere. Likevel tror jeg kanskje «Julekongen - Full rustning» blir et av de store trekkplastrene i år. Julekongen var svært populær som tv-serie og gjør seg nok bra på film også.

Filmfesten begynner allerede ett minutt etter midnatt natt til lørdag. Da er det selvsagt skrekk og gru i form av filmen «Villmark 2» som vises. Også «Paranormal Activity 5» skal sørge for svetting, skvetting og hyl i kinomørket denne natta.

– Erfaringsmessig vet vi at dagen og ettermiddagen trekker barnefamilier og ungdom til kinoen på denne dagen og har derfor en del filmer tiltenkt dem utover dagen, forteller Breirem som har funnet fram «Karsten og Petra på safari og den nye Knutsen & Ludvigsen filmen til de yngste.

«The Martian», «Bølgen» og den nye James Bond er filmer for de voksne. Det samme er «TBlack Mass»

– Her er Johnny Depp tilbake i storform i en skikkelig mafiafilm som faktisk minner litt om «Gudfaren» filmene. Anbefales virkelig, sier Breirem.

Artikkeltags