Gå til sidens hovedinnhold

Herøy kommune er med i stort tilflytterprosjekt og inviterer snart til folkefest

Artikkelen er over 3 år gammel

Herøy kommune skal for andre gang feire Bolystdagene 21. – 23. mars.

Årets tema er tilflytting og rekruttering. Det skal arrangeres en folkefest hvor en frivillighetspris for 2018 skal deles ut.

Herøy er en av sju kommuner i Nordland som har fått status som pilotkommune i Nordland fylkeskommunes tilflytterprosjekt. De andre seks kommunene er Rana, Nesna, Bodø, Vågan, Narvik og Hadsel.

Målet med prosjektet er at kommunene skal legge til rette for befolkningsvekst gjennom å jobbe målrettet med tilflytting, arbeidsinnvandring og integrering.

En viktig del av Herøy sitt tilflyttingsprosjekt er etableringen av Bolystdagene som skal være en arena for inspirasjon og erfaringsdeling.

Bolystdagene består av flere arrangement, hvor det viktigste er en folkefest der Herøys befolkning og gode naboer inviteres til en kveld med underholdning fra noen av de viktigste institusjonene de har, nemlig barnehagene, skolen, kulturskolen og voksenopplæringen. Frivillighetsprisen skal også deles ut for å berømme en person eller organisasjon i kommunen som har utmerket seg med frivillig engasjement og pågangsmot til det beste for den enkelte innbygger og lokalsamfunnet.

Kommentarer til denne saken