Gå til sidens hovedinnhold

Klart for Havnafestivalen 2018 - solgt flere billetter i år

Artikkelen er over 3 år gammel

For ett år siden så Havnafestivalen dagslys og i helga er det duket for årets utgave av festivalen i Karivika, Sandnessjøen.

Festivalsjef Morten Rudi Johansen serverer oss 13 forskjellige artister som skal spille på årets festival. Blant dem er det internasjonale artister som «Snap!», Adam Douglas og The Swamp Shakers. Andre som kommer er Admiral P, Turbonegro, Odd Nordstoga, Hanne Boel og Violet Road, samt en rekke artister fra distriktet - såkalt kortreist musikk.

Gjort noen finjusteringer

– Hva er annerledes fra fjorårets festival?

– Vi har fått enda flere båtplasser til båtfolket, samt at vi har fått flere telt. Serveringsstedet oppe på taket på fiskebutikken har også nå blitt en bar. Vi har også en bobilcamp på Holmen med en rekke fasiliteter. Det blir flere tilbud for publikum, forteller Johansen.

I år blir det arrangert en festival for barn og ungdom, nemlig Mini-Havna. Fokuset for festivalen kommer til å bli sjømat, og barna skal få prøve seg på å tilberede laks. Festivalen blir gjestet av Lukas Ivarrud fra Mosjøen og Kyle Alessandro fra Norske Talenter. Mini-Havna går av stabelen  lørdag formiddag.

Solgt mer enn i fjor

– Billettsalget har vi ingen tall på enda, men vi vet at det er mer enn i fjor. Vi har 3.000 billetter ute for salg til årets festival, mens det i fjor ble solgt 2.500 billetter. Salget kommer til å fortsette denne uka, i tillegg til at mange blir å kjøpe billett i døra, sier Johansen.

I fjor var det 4.562 innom festivalen, og Johansen tror at det kan bli enda flere dette året.

Johansen forteller at det har blitt solgt billetter til folk fra både England og Sverige. Han sier at dette skyldes Turboneger. Nedslagsfeltet for festivalen blir HALD-kommunene, men Johansen forsikrer oss om at det blir å komme en del folk fra andre plasser enn disse kommunene.

Kommentarer til denne saken