Gå til sidens hovedinnhold

Konserter, teater, quiz og lefsekurs - se hva som skjer på Midt-Helgeland

Artikkelen er over 3 år gammel

Alstahaug

Vinsmaking: Gammel Kino'n inviterer til vinsmaking og tapas i kveld torsdag.

Festkveld: Frelsesarmeen inviterer til festkveld med andakt, sang og musikk i egne lokaler i kveld torsdag. Mandag arrangerer Frelsesarmeen åpen kafe samme sted.

Maskeradeballets hemmelighet: Fredag kveld inviterer Kulturbadet til et helt nytt konsept. Dette er en helaften hvor du/ditt lag er med på å avgjøre mordgåten som utspiller seg i lokalet. Detekteamet, en teatergruppe fra Oslo, står for opplegget, som er et krim-teater hvor publikum er lag som forsøker å løse mysteriet. Enkel mat og drikke underveis.

 

Konsert: Ketil Stokkan & Funky Ducks rocker på Gammel Kino'n fredag kveld. Spillelista er en nord-norsk slagerparade, der Ketil og hans nye band spiller egne låter, Zoo og Unit 5-sanger.

Konsert: Heimkommarkveld med trippelkonsert i sjangrene Hip-hop og Reggae. Dekstra large, Helgeland 8-bit squad og Kaurin holder konsert lørdag kveld. Bandene er en del av kunstnerkollektivet Harpun.

Barnas museum: Søndag feirer Petter Dass-museet at det er vår, snart påske og attpåtil vaffelens dag med med natursti, påskepyntlaging og selvfølgelig med vafler på menyen.

Sjakk: Sandnessjøen Sjakklubb inviterer til fast spillekveld som er åpen for alle tirsdag ettermiddag.

Påskejam: Gammel kino'n inviterer til påskejam onsdag kveld. En hyggelig kveld hvor de fremmøtte underholder hverandre. Jammehjelp til tekster og akkorder, instrumenter og husband er tilgjengelig for de som ønsker det. Inngang.

Dønna

Bygdekino: Petter Kanin og Norske byggeklosser vises på bygdekino fredag kveld.

Grane

Påskefest: Lokal kraft spiller på hjemmebane på Trixie onsdag kveld. Bandet lover påskefest med stor stemning, mye allsang og rock, pop , blues, norsk og ballader.

 

Hemnes

Påskekafe: Vertskapet på Inderdalen gård inviterer til påskekafe med elgsodd, påsmurt mat, kaffe og kaker palmesøndag ettermiddag. Lett adkomst fra det kommunale skuterløypenettet.

Herøy

Bolystdagene: Bolystdagene har startet og fortsetter med Bolystkonferansen i Aulaen i formiddag torsdag, og folkefest i Herøyhallen i ettermiddag torsdag. Under festen deles frivilligprisen for 2018 ut. Fredag blir herøyfjerdinger som ble født i 2017 feiret i Storstua ved Omsorgssenteret.

Les mer: Herøy kommune er med i stort tilflytterprosjekt og inviterer snart til folkefest

Sangperler: Ni lokale sangere opptrer med lokale musikere satt sammen til band for anledningen i Herøy kirke lørdag.

 

Leirfjord

Ferskfiskaften: Tverlandets beste fiskesuppe og lokal fisket torsk med lever og rogn blir serverer på Tverlandet grendehus lørdag kveld. Påmelding.

Krinalefsekurs: Tirsdag formiddag inviterer Didakt AS og Helgelandsmat til krinalefsekurs på Levang. Påmelding.

Påskequiz: UL Trygg inviterer til påskequiz på ungdomshuset på Sundøy onsdag kveld. Premiering for quizen. Enkel matservering.

Vefsn

Dans: Det er gratis dans på Kippermoen idrettssenter torsdag på dagtid.

Absolutt musikklinja: Musikklinjas storkonsert holdes i Mosjøen kulturhus i kveld torsdag.

Les mer: Over 100 bidrar til Absolutt musikklinja: - Vi føler oss alle viktige
Se video: Se musikklinja sin versjon av "Circle of life" (+)

Årsmøte: Sjøgata jazz- og bluesklubb inviterer til årsømte på Kulturverkstedet i kveld torsdag. Kåre Solheim trio spiller en liten konsert etter årsmøtet.

Lunsjkonserten: Vefsn-Ensemblet spiller opp til Ønskekonsert på ukas lunsjkonsert ved Kulturverkstedet fredag.

Eventyrlørdag: Flekkmonsteret er eventyret som blir lest hos Vefsn bibliotek lørdag.

In memory of Elvis gospel: Paal Flaata, Stephen Ackles, Vidar Busk med band og kor spiller gospel i Dolstad kirke lørdag. Halsøy songkor medvirker.

Les mer: Halsøy songkor og populær musikertrio med hyllest til The King: – Det blir trøkk og gåsehudfaktor (+)

Konsert: C.O.P. spiller på Garasjepuben lørdag kveld. Variert repertoar med blant annet Tina Turner, Duffy, Too Far Gone, Vassendgutane, Prudence og CC Cowboys.

Skirenn: Blåfjelldørjo arrangeres på Toven palmesøndag. ØDB skigruppe er arrangør. Samme dag arrangerer Herringen IL Tiurløpet fra Herringbotn til Herringen Bygdehus.

Påskequiz: Gilles holder en mer uformell påskequiz mandag, hvor absolutt alle kan delta.

Møteplassen: Flere lag og foreninger inviterer til treffested for seniorer og godt voksne hos Normisjonens forsamlingshus bedehuset tirsdag formiddag.

Sprakkafe: Ungdom og voksne som trenger å praktisere norsk muntlig er invitert til språkkafe hos Vefsn bibliotek i regi av Vefsn Røde kors.

Kommentarer til denne saken