Allerede fra de setter an tonen med klassikeren « By'n æ bor i» til de går av scenen til Edward Elgars «Pomp and circumstanse» har de publikum i sin hule hånd. Dette er det langt fra alle liveband som klarer å gjennomføre. Det er ingen tvil, D.D.E. er et av Norges beste liveband.

Selv om Bjarne Brøndbo og resten av gutta i D.D.E. dro gamle låter fra sitt repertoar og ikke har noe nytt på settet, får de 600 fremmøtte levert det de ønsker. Slagerne ble servert som perler på ei snor. Jeg finner det derfor ikke nødvendig å ramse opp de ulike låtene.

D.D.E.s folkelighet i kombinasjon med spilleglede av bandets gode låter og lekenhet på scenen, responderes særdeles godt av publikum. Når folk i alderen 18-60 år er med fra første stund, hopper og synger til kjente melodier fra Namsosbandet gjennom to den to timers lange konserten, kan en ikke få en bedre bekreftelse på at D.D.E. vet hvordan de skal skape god feststemning.
Selv etter 26 år med turneliv, viser bandet ingen tegn på at de har gått lei av å være entertainere. Gutta gir virkelig jernet fra start til slutt.


D.D.E.-gitarist og låtskriver Frode Viken måtte dessverre gi tap for kreftkampen og gikk bort i mars. Vikens sønn, Daniel Viken, er kommet inn som vikarierende gitarist i bandet. En oppgave han utfører på glimrende vis.


Gilles Garden fungerer perfekt som konsertarena. Selv med 600 innbetalte er det ingen ubehagelig trengsel i konsertområdet.
Takk til Roar Møller på Gilles for ditt engasjement som gir oss god gode konsertopplevelser i Mosjøen.