Kun fire dager med Karpe Diem

BESØK: Sist Carpe Diem var i Mosjøen holdt de konsert og spiset midddag med Marcus og Martinus. Denne gangen kommer de i form av en ny film.

BESØK: Sist Carpe Diem var i Mosjøen holdt de konsert og spiset midddag med Marcus og Martinus. Denne gangen kommer de i form av en ny film.

Artikkelen er over 2 år gammel

Har du sansen for kritisk rapp og Karpe Diem? Da må du få med deg filmen som har premiere 7. desember.

DEL

– Dette er noe kinoen ikke har vært med på før. Karpe Diem slipper en nye film, og den skal bare vises fire dager. Den kommer heller ikke tilbake på kinoer etter dette, forteller Per Breirem, sjef ved Mosjøen Kino.

Filmen avslutter bandets epos «Adjø Montebello» som har vekket oppsikt både i musikkmiljøer og i politikkens verden.

Musikkanmeldere har stort sett omfavnet duoens utgivelser i dette prosjektet, mens en del politiske miljøer har både rast og svettet.

– Jeg har faktisk sansen for bandet selv, innrømmer Breirem.

Han forteller at filmen inneholder blant annet klipp fra bandets store konsert i Oslo Spektrum i høst.

– Men det er også flere kutt med livelåter og låter som ikke har vært gitt ut før. Bandets konserter har alltid aldersgrense 18 år, mens filmen har aldersgrense 12 år så her blir det mulighet også for unge fans å få med seg en godbit, sier Breirem.

Han mener dette er et svært spennende prosjekt.

– Norske kinoer har ikke vært med på noe liknende før. Jeg har ikke vært borti filmer som bare vises fire dager og ikke mer. Jeg gleder meg til å se hvordan dette kommer til å fungere. Vi starter med en visning 7. desember, så får vi se om interessen er så stor at vi følger opp de tre påfølgende dagne, sier kinosjefen i Mosjøen.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken