Gå til sidens hovedinnhold

Krute god NM-billett: - Vi hadde ikke klart dette uten at folk i Mosjøen støttet oss

UB Krute godt sikret seg flere pallplasseringer og NM-billett under fylkesmesterskapet for ungdomsbedrifter.

Mesterskapet ble arrangert digitalt i år og ungdomsbedriften fra Mosjøen videregående skole stakk av med førsteplass i kategorien Beste samarbeid med næringsliv. I tillegg fikk de en sterk tredjeplass i kategorien Beste reklamefilm.

Ungdomsbedriften produserer og selger smakfulle, bærekraftige produkter og matopplevelser.

- Tusen takk! Vi hadde ikke klart dette uten at folk i Mosjøen hadde støtta oss. Stor takk til Helgeland Event. Vi er så takknemlig for samarbeidet med næringslivet og alle mulighetene vi har fått, sier daglig leder, Frida Olsen i Krute Godt UB i ei pressemelding. Hun legger til det blir veldig spennende å få delta på NM, der er det nok en enda tøffere konkurranse.

Også lærer Veronica Jakobsen, er storfornøyd.

- Vi er oppe i skyene! Vi har vært kjempeheldige med mentor Trond Are Rasmussen. Det gode samarbeidet som ligger der har betydd mye i tillegg til samarbeid med lokale bedrifter. Jeg er kjempestolt av elevene som står på og jobber hardt for å lykkes.

Årets Beste ungdomsbedrift i Nordland gikk til Cor Meum UB fra Hadsel videregående skole som har utviklet et brettspill som enkelt skal lære bort livredning til barn og unge

Kommentarer til denne saken