Vefsn

Pophistorie: Martin Fjellseth tar turen innom Kulturverkstedet for å fortelle sladder og skrøner fra den norske pophistorien i kveld kl. 18:30.

Torsdagstreff: Det blir sang, andakt og bevertning hos Pinsekirken Betel i dag torsdag kl. 11:00. Samme sted og dag blir det bønn, lovsang og tilbedelse kl. 19:00.

Russerevy: Fortsetter med ny forestilling i kveld kl. 19:00.

Bildeserie

Russereyen 2019 del 1

 

Fredagsmøte: Sang og gåter, åresalg og kveldstanker hos Mosjøen Bedehus fredag kl. 18:00.

Revy: Honningsvågrevyen med Kliff Arne, fra selveste Narvik, Frank Arne Olsen og kommunearbeideren Bjarne kommer til Gilles fredag kl. 20:00.

Gullhanen: Mosjøen næringsforening inviterer til Gullhanen, en feiring av næringslivet med utdeling av priser og foredrag. Holdes på Fru Haugans Hotell fra kl. 10:30 fredag.

Lunsjkonsert: Randi Elise Valla på cello og Trond Wika på fiolin skal spille ett verk av Mozart og det kjente verket «Passacaglia» av Händel-Halvorsen med på Kulturverkstedet fredag kl. 12:00.

Ungdomsmøte: LØØV: Open holdes på Pinsekirken Betel fredag kl. 19:30.

Lørdagsåpent: Trivelig fellesskap med gode samtaler og enkel bevertning hos Mosjøen bedehus fra kl. 11:00 lørdag.

Eventyrlørdag: Eventyr blir fortalt i biblioteket lørdag fra kl. 12:00.

UKM: Ungdommens kulturmønstring for Vefsn, Grane og Nesna holdes i Mosjøen i helga. Forestilling og utstilling i kulturhuset lørdag kl. 17:00.

Konsert: KontraKristians Kulturtrio spiller på Garasjepuben lørdag kl. 22:00.

Søndagsmøte: Passer jeg som kristen? Temamøte med Sverre Krutnes hos Mosjøen bedehus søndag kl. 18:00.

Dans: Seniordanserne danser mandag kl. 11:00 på Kippermoen idrettssenter.

Temakafe: Kreftforeningen inviterer til temakafe hos Qvales kafe tirsdag kl. 18:00. Denne gangen er temaet «Hverdagsmestring og ergoterapi.» ved Hverdagsrehabiliteringsteamet i Vefsn kommune.

Språkkafe: I samarbeid med Vefsn bibliotek arrangerer Vefsn Røde Kors språkkafe og leksehjelp på biblioteket tirsdag kl. 18.

Les også

God stemning på språkcafe: – Veldig vanskelig dialekt i Bergen. Det er bedre her i Mosjøen

Filosofi: Tirsdag kommer Bernt Hagtved til Mosjøen med foredraget «Forskjellighetens fellesskap». Ett av spørsmålene som stilles er: Kan humanismens moral være en veileder i en verden der alle er på nett og ytringsfriheten synes grenseløs? Bernt Hagtvet er professor i statsvitenskap ved UiO og Bjørknes høyskole og har særlig arbeidet med studiet av menneskerettigheter, demokratiets grunnproblemer og totalitære og autoritære regimer og ideologier. Foredraget er på Kulturverkstedet klokka 18.30 tirsdag.

Gåtur: Brurskanken turlag sin ukentlige gåtur starter på Litjenget onsdag kl. 10:00. Turmålet bestemmes der.

 

Alstahaug

Vømmølkveld: I Langhuset fredag 8. februar 2019 kl. 19:00 er det mulig å gjenoppleve stemningen og humoren i Vømmøl-tekstene når Glein Spællmannslag drar i framfører sangene som herjet festlokalene og hitlistene for 40 år siden.

Beatles in Disguise: En jazzifisert Beatles-konsert med Liv-Ellen Kahrs, Gildas Le Papa, Almir Meskovic og Christo Stangness fredag kl. 22:00 på Gammelkino'n.

Foredrag: Foredraget «På tokt med Zahl – en jekteskippers notater» kan høres på Petter Dass-museet fra kl. 14:00 lørdag. Samtidig er det utstillingsåpning med Åshild Kittelsen og Ann-Kristin Klausen fra Helgeland museum.

Konsert: Morsdagskonsert med visegruppa «Mannskapet» og venner ” ... som blenkanes perle» i Kulturbadet søndag kl. 17:30.

Dønna

Quiz: Fredag er det quiz hos 3 kalver fra kl. 21:00.

Grane

Lørdagskafe: Grane ungdomslag inviterer til kafe på Grane ungdomshus lørdag kl. 10:00.

Hattfjelldal

Spellmannstreff: Det blir spellmannstreff i Fjellfolkets hus lørdag fra kl. 20:00. Mange orkestre er invitert. Fjellfiolen og Helgeland museum Hattfjelldal er arrangører.

Kor: Kor i Hattfjelldal starter med øvinger på Rådhusets spiserom tirsdag kl. 17:00.

Herøy

Musikalsk aften: Musikalsk aften i Storstua hos Herøy omsorgssenter i kveld torsdag kl. 18:00.

Revy: Honningsvågrevyen opptrer på Brasøy ungdomshus lørdag kl. 16:00. Samme sted spiller Johnny Birger opp til dans fra kl. 21:00 samme kveld.

Seniordans: Herøy seniordans møtes tirsdag kl. 18:00 på Fellesstua i Karolineveien.

Leirfjord

Infomøte: Leirfjord Fiber AS inviterer til informasjons- og dialogmøte om bredbåndsutbygging i Leirfjord på Leines grendehus onsdag kl. 20:00.