Alstahaug

Førjulshygge: Alstahaug husflidslag inviterer til førjulshygge lørdag fra kl. 12:00 og søndag fra kl. 16:00. Det blir barneaktiviteter, salg av husflidsprodukter, salg av julebrød og gomme, salg av rømmegrøt, kaffe, kaker og gløgg. Garnbyttebord.

Utstillingsåpning: Lørdag kl. 14:00 blir det utstillingsåpning på Galleri Ö. Det er den nyetablerte kunstnergruppen KNAS (Kunstnere i Alstahaug) som stiller ut grafikk, metall, tekstil, maleri og foto. Kunstnergruppen består av følgende kunstnere:

Toril Bonsaksen, Kari Elfstedt, Irena Jovic, Ina Otzko og Elisabeth Petch.

Dønna

En time før jul: Grendelaget inviterer alle til en førjulskonsert kl. 17.00 søndag. Det skjer på grendehuset på Glein.

Grane

Julebord: Svenningdal Bygdelag inviterer til julebord lørdag. Trubaduren «Dåkkers» spiller til dans.

Basar: Søndag er det basar på Grane ungdomshus i regi av Grane ungdomslag. Starter kl. 14.00. Salg av middag, kaffe og kaker i tillegg til underholdning og loddsalg.

Hattfjelldal

Sion: Det blir møte kl. 18:00 på søndag. Der deltar Kolbein Breivik, Steinar Lund og May Hansen med sang og taler. Det blir servering. Alle er hjertelig velkommen.

Bygdekino: Søndag er det visning av filmen «Den vesle bygda som glømte at det var jul» på kinoen i Hattfjelldal.

Vefsn

Dansehelg: Helga 22. – 24. november kommer Amund Storsveen til Mosjøen for å holde kurs innenfor både swing og linedance. Det skjer på landbruksskolen i Marka og arrangementet er i regi av Kom Og Dans Mosjøen.

Julemesse: Barne- og ungdomskorene i Dolstad og Drevja kirker arrangerer julemesse på Mosjøen bedehus lørdag fra kl. 11:00. Salg av produkter, strikketøy og bakevarer. Kafé og loddsalg.

Julemesse på Kjærstad: Julemessa på Kjærstad lørdag åpner kl. 11 og byr på masse julestemning og unike julegaver.

RBK på Garasjepuben: Rune Almås, Bjørn Olaisen og Kenneth Pedersen utgjør RBK og de lover musikk for folk i absolutt alle aldre på Garasjepuben lørdag.

Konsert: Løv og lys – Publiners i høstdrakt er tittelen på turneen når Publiners holder konsert i Studio-Nord lørdag kl. 19.00. Settingen blir intim og akustisk basert, med rom for litt andre farger og stemninger enn på en mer rocka konsert.

Konsert: Marian Aas Hansen, Zelimir Kulisic og Granmoen storband har konserten «Rockin` Xmas 2019» i Mosjøen kulturhus lørdag kl. 19:00.

Publiners live i Studio-Nord: «Løv og lys – Publiners i høstdrakt» er tittelen på turneen når Publiners holder konsert i Studio-Nord lørdag kl. 19.00. Settingen blir intim og akustisk basert, med rom for litt andre farger og stemninger enn på en mer rocka konsert.

Sjakk på biblioteket: Hver lørdag fra 11.30-14.00 blir det mulighet for å komme på biblioteket og spille sjakk. Alle er velkommen, enten du er blodfersk nybegynner, erfaren spiller som ønsker å lære mer.

Julemesse Toven bygdehus: Søndag er det julemesse på Toven bygdehus. Kafé og salg av bakevarer åpner samtidig, kl.13.00 og stenger kl.16.00. I kafeen selges det elggryte til middag, kaffe og kaker.

Tippen intim lørdag: Lokal Kraft spiller på Tippen Intim lørdag . Det blir festmusikk, allsang og stor stemning.

Julemøte: Det blir julemøte i Vefsn Hagelag tirsdag kl. 18.00 på Kulturverkstedet. Tema: Juledekorasjoner v/blomsterdekoratør Monica Lynghaug. Servering av rømmegrøt, kaffe og kaker.

Juleverksted: Kreftforeningen inviterer til Temakafe med kreftpasienter og pårørende tirsdag kl. 18:00 på Qvales kafe. Tema er juleverksted.

Gåtur: Onsdagsturen i regi av Brurskanken turlag går til Auflesmarka hvor turlaget lager bål og koker kaffe. Alle turgåere møtes ved klubbhuset til Kjærstad IL og går derfra klokka ti. Alle er velkomne til en fin tur.

Forestilling: Kulturskolen setter opp forestillingen «Nøtteknekkeren og musekongen» med premiere onsdag kl. 18:00 i Mosjøen kulturhus.

Quiz: Tradisjonen tro er det quiz på Gilles mandag.

Dans: Seniordanserne har gratis dans på Frivilligsentralen for nye og gamle dansere, hver torsdag fra kl. 12.30.

Her kan du legge inn arrangement til neste ukes kalender: https://www.helg.no/kalenderskjema/