Alstahaug

Ei hand å holde i: Nordland Teater viser si jubileumsforestilling i Kulturbadet kl. 19.00 lørdag. Trygve Hoff sin musikkskatt er utgangspunktet for musikalen.

Turbingo på Tjøtta: Tjøtta skolekorps arrangerer turbingo med oppstart kl. 13.00 søndag. Oppmøte ved grendehuset.

Blå Åker: Hålogaland Teater kommer til Kulturbadet kl. 19.00 onsdag med den musikalske thrilleren «Blå Åker». På scenen: Ketil Høegh, Trude Øines, Jørn Fuller-Gee og Herborg Rundberg.

Hattfjelldal

Spellmannstreff i Hattfjelldal: Det blir samling for musikere innen tradisjonsmusikk og gammeldans lørdag. Åpent for publikum. Arrangementet er på Fjellfolkets Hus, Hattfjelldalsvollen lørdag kl. 20.00.

Sion Hattfjelldal: Fredag kl. 18.00 er det bønnemøte med Berit Sæterstad. Søndag er det møte med nattverd kl. 18.00 med May Hansen som taler og musikk ved Asbjørn Rise og Steinar Lund. Bevertning begge dagene.

Grane

Dansekurs: Torsdag ettermiddag og kveld er det kurs i breakdance og jazzdans i idrettshallen. Kursene er gratis og instruktør er Susann Ulvang.

Lørdagskafe: Alle er velkommen på kafe på Grane ungdomshus mellom kl. 10.00 og 13.00 lørdag.

Vefsn

En helaften med Jan Gunnar Hoff: Kjent for sine uttrykksfulle, flytende melodier og allsidighet er mesterpianisten Jan Gunnar Hoff en av Norges mest framtredende og anerkjente jazzartister i dag. Ved konserten torsdag medvirker lærere og elever på musikklinja og kulturskolen, Tonje Hjertås – sopran, Sjalg Wika – trompet, Vefsn-Ensemblet/Helgeland Sinfonietta og Jan Gunnar Hoff selv. Mosjøen kulturhus, kl. 19.00 – kl. 21.00.

Lunsjkonsert med nye toner: Lunsjkonserten på Kulturverkstedet kl. 12.00 fredag har tittelen «Nye toner» og er en del av Lytt på Nytt festivalen.

Fredagsmøte på Bedehuset: Wenche og Jon Smedseng presenterer temaet «Fred og frihet i Kristus» med bibelvers, sanger og tanker. Allsang med stor tekst på skjerm. Åresalg og fellesskap. Alle er velkommen. Mosjøen Bedehus fredag kl. 18.00.

Lørdagsåpent på Bedehuset: Trivelig fellesskap med vafler og gode samtaler. Åpent for alle. Mosjøen Bedehus, kl. 11.00 – kl. 14.00.

Lørdagskonsert på Kulturverkstedet: Mosjøen Hornmusikk er 140 år i februar 2020 og i helga er det seminar som avsluttes med konsert på Kulturverkstedet kl. 15.00 lørdag.

Ollmolekene: Søndag kl. 12.00 arrangeres årets første Ollmoleker på Ollmoen.

Quiz: Mandag kl. 20.00 er det quiz på Gilles.

Temakafe for kreftrammede: Temakafeen tirsdag er et sosialt treff for kreftrammede, pårørende og etterlatte. Vi tar opp ulike temaer om kreft og det å leve med kreft, i tillegg til ulike kulturelle innslag. Kom innom for en kaffe, en matbit og en hyggelig samtale med noen som er eller har vært igjennom noe av det samme som deg. Tilbudet er gratis. 4.2.: Informasjon av uroterapeut Mette Vatnan. Qvales kafe, Christian Qvales gt. 36, kl. 18.00 – kl. 20.00.

Onsdagsturen: Oppmøte på Litjenget hvor vi samordner kjøringen. Turen går til Rossvoll. Der blir det bålkaffe. Alle er velkomne. Onsdagsturen, kl. 10.00.

Vindkraftmøte: Aksjonsgruppa Motvind – Bevar Øyfjellet inviterer til folkemøte angående det planlagte vindkraftverket på Fru Haugans Hotel kl. 19.00 onsdag.

Ei hand å holde i: Nordland Teater viser si jubileumsforestilling i Mosjøen kulturhus kl. 19.00 onsdag. «Ei hand å holde i» er en musikalsk skatt av ei forestilling med tolkinger av Trygve Hoff sine viser.