Alstahaug

Teater: Nordland Teater kommer med teaterstykket «Kollektivt selvmord» til Kulturbadet i kveld kl. 19:00. Det er en beksvart komedie om en buss med selvmordskandidater på vei til Nordkapp.

Kåserikafé: DNT Seniorgruppe har kåserikafeen fredag kl. 12:00 på Petter Dass museet, med presentasjon av gruppas aktiviteter, turer og opplevelser.

Konsert: Bandet Harabaill fra Dønna spiller konsert i gammelkinon fredag kl. 23:00. Det blir en blanding med allsangvennlig og danseglad musikk, med både coverlåter og egenskreven musikk.

Konsert: Blaze of Glory opptrer på Gammelkinoen onsdag kl. 22:00. Her gjør bandet sin tribute til et av 80-tallets store ikoner, Bon Jovi.

Dønna

Treff: Mental Helse Ungdom møtes til brettspill, prat og bingo på Dønna barne- og ungdomsskole fredag kl. 20:00.

Konsert: Harabaill med venner spiller på UL Solkverv lørdag kl. 22:00. Med for anledningen er John A. Waade og Kristoffer Åker Nyheim.

Grane

Laksefiske: Informasjonsmøte om laksefiske i Vefsna 2019 holdes i kveld torsdag kl. 18:00 på Grane samfunnshus. Grane Jeger & Fisk Vefsna Regionalpark er arrangører. Innledere er Bjørn Brodtkorb fra Vefsnavassdragets fiskeforvaltning, Thomas Bjørnå om reetableringsprosjektet og Jim Nerdal fra Vefsn Laks.

Hattfjelldal

Revy: Susendal Revylag viser «Meik Hattfjelldal greit ægen» fredag kl. 20.00 og lørdag 18.00 på Susendal samfunnshus.

Aktivitetsdag: Alle barn i 1.–7. klasse er invitert til lek og aktivitet i akebakken på stadion mandag fra kl. 10:00. Hvis foreldre er med kan småsøsken delta. Bål, gratis mat og varm kakao.

Herøy

Barkveld: Musikalske innslag og servering av forfriskninger fra barvogn på storstua til Herøy omsorgssenter i kveld torsdag kl. 18:00.

Leirfjord

Konsert: RBK spiller på Napoli lørdag kl. 21:00. Bandet består av Roger Einmo, Bjørn Olaisen og Kenneth Pedersen.

Vefsn

Musikal: Hairspray jr. fortsetter med ny forestilling i kveld torsdag kl. 18:00 i kulturhuset. Vefsn kulturskole står bak, og det er Marit Thrana & Danays Gregersen som har regien.

Bildeserie

Se bildeserie fra Hairspray-forestillingen til Vefsn kulturskole

 

Konsert: Arvid Martinsen med venner turnerer med «Just friends», og spiller på Gilles i kveld torsdag kl. 20:00. Gjestevokalister er Ellen Steffenrem, Edda Leonardsen og trommeslager Sander Røreng.

 

Ystekurs: Torsdag og fredag er det ystekurs for nybegynnere, på Mosjøen vgs. avdeling Marka på dagtid. Arrangør er kompetansenettverket for lokalmat i Nord-Norge.

Brunsnegl: Vefsn hagelag holder åpent informasjonsmøte om brunsnegleaksjon i kveld torsdag kl. 19:00 på Mosjøen skole. Innlegg fra Inger Hvidsten, Randi Einrem og Ernst Hegdal. Kaffesalg og utlodning.

Lunsjkonserten: På fredag kl. 12.00 på Kulturverkstedet byr Vefsn-Ensemblet på en musikalsk litterær opplevelse. Tor Fredrik Saue leser fra sin nye bok «Et Krigsbarn, Lillebrors Krig, Bestefars Erindringer, Brønnøysund 1940 -1946».

Konsert: ShanghaiBlues Band er en Hemnesbasert kvartett som spiller blues. Lørdag kl. 22:00 spiller de på Garasjepuben.

Språkkafé: Vefsn Røde Kors arrangerer språkkafé og leksehjelp på biblioteket på tirsdag kl. 18:00.

Legg inn arrangement her