Alstahaug

Konsert: Janove spiller konserten «Spindelvevriff Solo» i Kulturbadet fredag kl. 20:00.

Grane

Lørdagskafe: Det er lørdagskafe på Grane ungdomshus kl. 10.00-13.00.

Hattfjelldal

Strikkekafe: Mandag kl. 19.00 er det strikkekafe på stua på Bo og servicesenteret. Arrangør er Hattfjelldal Husflidlag.

Vefsn

Lunsjkonsert: Vefsn-Ensemblet åpner Beethoven-året med den berømte trioen op. 70 nr. 1, også kalt «Spøkelsestrio», på lunsjkonserten fredag kl. 12.00 på Kulturverkstedet.

Jazzkafe: Sjøgato jazz- og bluesklubb åpner det nye året med About Time på Kulturverkstedet kl. 15.00 lørdag. About Time, jazztrioen fra Nesna har vært flittige gjester her de senere år, og setter stor pris på å få spille for et publikum som de omtaler som kresent og entusiastisk. Også denne gang topper de laget med vokalisten Marian Børli Sivertsen.

Helgeland Kammerkor: Nysgjerrig på Helgeland Kammerkor? Hvilket repertoar de innstuderer? Hvordan er strukturen på øvelsene? Hva med korkulturen? Hvem er dirigenten? Kaffepausen? Helgeland Kammerkor inviterer alle sangere på Helgeland til en Sing Along lørdag fra klokken 10.00-14.30 med felles lunsj klokken 12.00-12.45.

Seminar: Jens-Petter Jørgensen underviser ut fra mottoet «Mye godt til gode fra Gud og hverandre» på Mosjøen bedehus lørdag kl.11:00. Åpent hus med kaffe og vafler etter seminaret. Tirsdag blir det åpent hus med aktiviteter som datahjelp, kaffekos, samtaler, strikking og spill samme sted fra kl. 11:00.

Fellesmøtene 2020: Denne felleskirkelige møteaksjonen starter på fredag og går fram til søndag. Kveldsmøtene holdes på Betel, mens det blir et seminar på Bedehuset lørdags formiddag og gudstjeneste på Frelsesarmeen på søndag. Taler er Jens-Petter Jørgensen. Sanggruppa «Gutta Boys» synger på lørdags kveldsmøtet, og «Kor uten grenser» synger på Frelsesarmeen på søndag. Andre sanggrupper deltar også. Det er åpen kafé etter møtene. Mottoet for møtene er «Mye godt til gode fra Gud og hverandre».

Seniordans: Seniordanserne inviterer til dans på Kippermoen idrettssenter mandag kl. 11:00.

Quiz: Også denne mandagen er det quiz på Gilles kl. 20.00.

Årsmøte: Vefsn Hagelag har årsmøte på Mosjøen skole tirsdag kl. 18.00.

Onsdagsturen: Brurskanken turlag inviterer til tur med avgang fra Coop Extra Halsøy onsdag klokken ti. Turen går til Ollmoen med Berit og Torbjørn Strandheim som guider. Turen går langs traktorvei og sti og er en rundtur. Bålkaffe serveres. Alle er velkomne.